Η καθημερινή φροντίδα μας!

Η συστηματική φροντίδα του δέρματος

Η διαδικασία  > “step by step care”  βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας σας

Η επίσκεψη σε Ινστιτούτο Αισθητικής θα πρέπει να αποτελεί μια συνθήκη must, ως προϋπόθεση βελτιστοποίησης της εικόνας και της ποιότητας της επιδερμίδας σας. Αλλά ακόμα και στο σπίτι μπορείτε να φροντίσετε το δέρμα σας και να λάβετε τα μέγιστα με μια πολύ απλή ρουτίνα > ως βήμα ουσιαστικής φροντίδας. Τα Επαγγελματικά καλλυντικά διαφέρουν ως προς τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούν και στον αντίστοιχο στοχευμένο τρόπο δράσης για διαφορετικούς τύπους δέρματος και δερματικά προβλήματα. Γι ‘αυτό και είναι τόσο σημαντικό τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιείτε, να βασίζονται και να συνδυάζονται το ένα  με το άλλο, έτσι ώστε τα δραστικά συστατικά τους να ‘’αντιμετωπίζουν’’ την ατομική κατάσταση του δέρματος. Η πρόταση της Alex Cosmetic ‘’step by step care’’ αποτελείται από 5 απλά βήματα φροντίδας. Στην αρχή καθαρίζετε το δέρμα σας. Εάν είναι απαραίτητο πρέπει να κάνετε και ένα ‘’Beauty Peel”. Στην συνέχεια, τονώνετε το δέρμα σας και επαναφέρετε την ισορροπία του προστατευτικού όξινου μανδύα. Τέλος, παρέχετε στο δέρμα σας ενεργά συστατικά προσαρμοσμένα στην κατάσταση του και το προστατεύετε από αρνητικές περιβαλλοντικές επιδράσεις και ιδιαίτερα τον ήλιο.

Για μια υγιή και φυσικά όμορφη επιδερμίδα απαιτούνται…

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Τα προϊόντα περιποίησης ‘’λειτουργούν’’ καλύτερα σε καθαρό δέρμα. Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα στη φροντίδα αυτών των βημάτων και είναι απαραίτητος για ένα απολύτως υγιές δέρμα. Ο στόχος είναι να το απαλλάξουμε από όλες τις πιέσεις και τους ρύπους της καθημερινότητας όπως (μακιγιάζ, ιδρώτας, αρνητικές περιβαλλοντικές επιδράσεις, αιθάλη (ειδικά για τους κατοίκους των πόλεων). Ένας επιμελής καθαρισμός προσώπου διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και το δέρμα εμφανίζεται αυτόματα πιο φρέσκο ​​και πιο λείο. Δεδομένου ότι έχει πλέον απαλλαγεί από κάθε ρύπο, είναι πιο δεκτικό στα ενεργά συστατικά των προϊόντων φροντίδας. Εάν από την άλλη πλευρά, ο καθαρισμός του προσώπου παραμεληθεί, αυτό μπορεί γρήγορα  να έχει αρνητικές συνέπειες για την επιδερμίδα. Οι φραγμένοι πόροι μπορούν, για παράδειγμα να προκαλέσουν σπυράκια και διάφορα σημάδια. Είναι λοιπόν απαραίτητη η ενσωμάτωση του επιμελούς καθαρισμού στη καθημερινή μας ρουτίνα. Ιδανικά κάθε πρωί και βράδυ.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Τα απολεπιστικά καθαρίζουν βαθιά το δέρμα καθώς παρασύρουν και απομακρύνουν τους ρύπους και από τους πόρους. Συνιστάται η χρήση τους 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Είναι δημοφιλή επειδή παρέχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα και έχουν πρόσθετη θετική επίδραση στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, διεγείρουν την μικροκυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιούν το πρόγραμμα ανάπλασης αυτόματα. Αποτέλεσμα; Ανάπτυξη νέων και υγιών κυττάρων και μια γενικότερη βελτιωμένη ‘’αίσθηση’’ του δέρματος. Η επιδερμίδα είναι πιο καθαρή, πιο δεκτική και φαίνεται πιο λεία και πιο απαλή. Είναι ακόμη μια ιδανική προετοιμασία για τα επακόλουθα προϊόντα περιποίησης, καθώς οι πόροι του δέρματος είναι τώρα καθαροί και ανοιχτοί. Η απολέπιση είναι ιδιαίτερα σημαντική και για κάποιες παθήσεις του δέρματος. Για παράδειγμα, χρωματικές  κηλίδες ή λιπαρό δέρμα μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά σε συνδυασμό με τα σωστά προϊόντα περιποίησης. Για σοβαρά και βαθιά δερματικά προβλήματα, προτείνουμε τη μέθοδο herbal2peel. Ωστόσο – μην υπερβάλλετε – η ήπια απολέπιση δεν πρέπει να γίνεται περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα, γιατί μπορεί να ερεθίσει, να κοκκινίσει και να στεγνώσει το δέρμα…

ΤΟΝΩΣΗ

Η τόνωση βελτιώνει την κατάσταση της επιδερμίδας. Μετά τον καθαρισμό ή την απολέπιση, η τόνωση είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση του φυσικού προστατευτικού όξινου μανδύα. Τα τονωτικά αυξάνουν την τιμή pH του δέρματος, δίνουν στην επιδερμίδα τη φυσική ελαφρώς όξινη τιμή της και αποκαθιστούν έτσι τη χημική ισορροπία του δέρματος. Ταυτόχρονα, τα υπολείμματα των καθαριστικών ή των απολεπιστικών, αφαιρούνται σε αυτή την φάση της φροντίδας. Τα τονωτικά, ανάλογα με τα συστατικά που περιέχουν, έχουν την δυνατότητα από το να ενυδατώσουν βαθιά και να ενεργοποιήσουν, έως και να ηρεμίσουν ένα ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα. Τα τονωτικά κάνουν το δέρμα πιο δεκτικό στα επόμενα προϊόντα και έτσι αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό βήμα στη καθημερινή μας φροντίδα.

 

 

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Ενεργά συστατικά προσαρμοσμένα ξεχωριστά στην κατάσταση του δέρματός σας για μέγιστο θετικό αποτέλεσμα. Το αποφασιστικό βήμα για να ανταποκριθείτε στον δικό σας τύπο δέρματος. Η Alex Cosmetic χρησιμοποιεί εξειδικευμένα ενεργά συστατικά για την ενεργή και στοχευμένη αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων, για τη διόρθωση ατελειών, για την αναγέννηση του δέρματος και για την παροχή υγρασίας. Προοδευτικά ενεργά συστατικά εισάγονται στα βαθύτερα στρώματα του, σε ιδανικές και απόλυτα ασφαλείς συγκεντρώσεις και αναπτύσσουν την επίδρασή τους εκεί. Αυτά είναι εξειδικευμένα προϊόντα, που δρουν στοχευμένα ενεργοποιούν και επαναφέρουν την φυσική ισορροπία.

 

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Μην ξεχάσετε να προστατεύσετε το δέρμα σας αφού πρώτα το φροντίσετε! Το υγιές δέρμα χρειάζεται αντοχή και προστασία από τον ήλιο, τις άλλες επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιδράσεις, την απώλεια υγρασίας, τον αποχρωματισμό του και τις εξαιρετικά υψηλές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας [ειδικά τους χειμερινούς μήνες]. Η Alex Cosmetic ειδικεύεται στις κρέμες BB που προστατεύουν το δέρμα με καθαρά φυσικό τρόπο χωρίς χημικά φίλτρα. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι το δέρμα μπορεί να επικεντρωθεί στα θρεπτικά συστατικά των προηγουμένως εφαρμοσμένων προϊόντων και δεν αποδυναμώνεται από ανεπιθύμητες χημικές αντιδράσεις, ενώ παράλληλα με τα φυσικά φίλτρα UV το δέρμα αποφεύγει κάθε ερεθισμό. Η προστασία του δέρματος με κρέμα BB ή αντηλιακό είναι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης. Αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Ταυτόχρονα δίνετε στο δέρμα σας μακροχρόνια, φρέσκια, υγιή και νεανική εμφάνιση.

Σχετικά Προϊόντα

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.
Share:
Top