We design the Science of Beauty at 3rd Generation

Εδώ και τρείς γενιές, η έμφυτη περιέργεια, η προσεκτική έρευνα και το καινοτόμο πνεύμα έχουν ριζώσει στο DNA μας. Στην οικογενειακή επιχείρηση ALEX COSMETIC με έδρα το Essen της Γερμανίας, βασιζόμαστε στην αποδεδειγμένη δύναμη της Φύσης, την οποία συνδυάζουμε με τα πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά υψηλής τεχνολογίας – για ένα πραγματικά ορατό, υγιέστερο και ομορφότερο δέρμα. Η γιαγιά, μας δίδαξε με τη σοφία της.

 

Ήταν μία όμορφη, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, με μεγάλο ενθουσιασμό και πίστη για την αφθονία των δραστικών συστατικών που μπορούμε να βρούμε στην Φύση. Αυτό είναι το κίνητρο και η έμπνευσή μας ακόμη έως σήμερα. Η άνοδος ξεκίνησε από το 1950, όπου επινοήθηκαν και συντέθηκαν τα πρώτα μίγματα, για την αντιμετώπιση – θεραπεία πολλών δερματικών προβλημάτων με πραγματικά τεράστια επιτυχία.

 

Οι άνθρωποι που ήρθαν αναζητώντας βοήθεια, έχοντας σοβαρά δερματικά προβλήματα και έφυγαν μετά από λίγες μόνο αγωγές με σημαντικά βελτιωμένη την εμφάνιση τους, ήταν η εμπνευσμένη εμπειρία μας για την επόμενη γενιά. Η κόρη της, Katharina, παρέλαβε την αποκλειστική γνώση και την ”συμπυκνωμένη” εμπειρία, τελειοποίησε με την σειρά της,  συνέργειες της δύναμης της Φύσης, συνδυάζοντάς τες με τα τελευταία ευρήματα της Κοσμετολογίας και Δερματολογίας παγκοσμίως και τα έκανε προσιτά σε πολύ κόσμο. Ειδικά η μέθοδος θεραπείας δερματολογικών προβλημάτων herbs2peel,έχει αποκτήσει δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Φυσικά στην πορεία, λόγω της μεγάλης ανάπτυξης και εξάπλωσης της Εταιρείας σε 30 και πλέον χώρες, ο εγγονός Bartek (μετά από μια πετυχημένη καριέρα στην ερευνητική Φαρμακολογία), ανέλαβε και διαχειρίζεται σήμερα την Εταιρεία μαζί με την μητέρα του Katharina. Αναπτύσσουν πλέον εξαιρετικά και άκρως εξειδικευμένα προϊόντα, ενώ παράλληλα συνεργάζονται και με κορυφαίους ειδικούς στον τομέα τους. Αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνεργασίας με την Dr. Aylin Kummel, είναι και η παραγωγή της νέας σειράς προϊόντων Medical Loft.

 

Σειρά που προσφέρει υπερ-ενισχυμένη φροντίδα και περιποίηση δέρματος, χωρίς να παρεκκλίνει από το βασικό μας πιστεύω – Το πιο όμορφο πρόσωπο είναι το φυσικό -, γιατί αγαπάμε πολύ τις ιστορίες που η ζωή γράφει πάνω του!!! Με τις αναγεννητικές και αναπλαστικές μας αγωγές, ‘’φροντίζουμε’’ τα σημάδια του γέλιου, της γήρανσης, της έκπληξης και της χαράς, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να παρακολουθούν τα χρόνια να περνούν, με κέρδος τους, τη λάμψη και την αυτοπεποίθηση. Η δράση της Εταιρείας μας προσανατολίζεται και σε άλλες κατευθύνσεις. Εκτός από την Γερμανία τώρα και σε πολλές από τις 30 χώρες στις οποίες έχουμε συνεργασίες, υποστηρίζουμε ενεργά Ενώσεις βοήθειας για τον καρκίνο του μαστού. Στην Γερμανία την (Brustkrebs Deutschland e.v.) για την στήριξη ασθενών και των οικογενειών τους. Παράλληλα είμαστε αρωγοί στην μη κερδοσκοπική οργάνωση Trees for the future, φυτεύοντας ένα δέντρο στην Κεντρική Αφρική, για κάθε προϊόν που πουλιέται στην Γερμανία. Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, υποσχόμενοι ακόμη περισσότερα νέα υπερ-προιόντα στο μέλλον… Καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας… 

Katharina Godecki – Dieser & Bartosz Godecki   | Management of ALEX COSMETIC

Top