Η Εταιρεία μας

Η Health Line Cosmetics ιδρύθηκε το 1996 στην Αθήνα με ”ευγενή” στόχο που ήταν και παραμένει, την προσφορά μεθόδων, τεχνικών και προϊόντων που να βοηθούν τους συνεργάτες μας Επαγγελματίες στον  χώρο της Αισθητικής, της Υγείας και της Ευεξίας, σε συνεχή Επαγγελματική ανέλιξη και πληρότητα Επιστημονικής κατάρτισης.

Από την πρώτη ημέρα της 25ετούς πορείας μας, αντιπροσωπεύουμε τον Γερμανικό οίκο Dr. RIMPLER cosmetics, επικουρούμενοι από την Επιστημονική του γνώση, τις νέες τεχνολογίες, την αξιοπιστία και γενικά την πληρότητα που διαθέτει σε όλους τους σχετικούς τομείς. Τον Σεπτέμβριο του 2011 η εξελικτική πορεία της Health Line Cosmetics, μας οδήγησε στην αποκλειστική αντιπροσώπευση του Γαλλικού οίκου Isabelle Lancray Paris με παγκόσμιες διακρίσεις και βραβεύσεις στην Κοσμητική Νανοτεχνολογία και Βιομιμητική.

Οι νέες πρωτότυπες μέθοδοι και τα πρωτοποριακά προϊόντα, ήταν τα κριτήρια επιλογής μας το 2018, για την μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο ολοκληρωμένη μέθοδο Psychodynamic Body treatment, γνωστή και ως METODO Giovanna Certo έτσι ώστε από το 2019 γινόμαστε η μοναδική εκτός Ιταλίας χώρα στον κόσμο, που η κ. Certo εμπιστεύεται την μέθοδό της, τα προϊόντα της αλλά και την τεχνογνωσία της.

Συνεχίζοντας την αναζήτησή μας, από τις αρχές του 2020 είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι ενός ακόμα Γερμανικού οίκου, του ALEX COSMETIC, με συνθέσεις προϊόντων βασισμένες στις νεότερες αρχές και την Επιστημονική γνώση της Κοσμετολογίας, της Φαρμακολογίας, της Βοτανικής και της Φυτολογίας.

Παράλληλα γνωρίζοντας τους στόχους και τους ορίζοντες της Ιατρικής Αισθητικής και την αλματώδη ανάπτυξή της στην χώρα μας, από τα μέσα του 2020 συνεργαζόμαστε με την μεγαλύτερη ίσως, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο Εταιρεία έρευνας, ανάπτυξης, καινοτομίας και παρασκευής φαρμακευτικών καλλυντικών την Ιταλική MESOTECH και συνεχίζουμε…

 

Μαρία Καρατζά – Τακισιάν | General Manager

Ιωάννης – Στυλιανός Τακισιάν | CEO

Top