Η Giovanna Certo σχεδίασε και δημιούργησε τη δική της μέθοδο, χάρη στις σπουδές της και την κλινική της εμπειρία, που καλύπτουν ολοκληρωμένα, τις περιοχές των χώρων της Αισθητικής, Κοσμετολογίας, Φυτοθεραπείας, Φυσιολογίας Αρωματοθεραπείας, Κινεζικής Ιατρικής, των ενεργειακών πόλων και της επιστήμης της ψυχοσωματικής Ευεξίας.

 

Η πραγματική της δύναμη ήταν και είναι η ικανότητα να συλλαμβάνει την ιδέα, να πειραματίζεται, να συνενώνει φιλοσοφίες και να θεραπεύει συνδυάζοντας Ανατολικές και Δυτικές τεχνικές, προκειμένου να αποκτήσει την κατά το δυνατόν βέλτιστη ενεργειακή απόκριση από τον Άνθρωπο.

 

Οι Εργαστηριακές της εμπειρίες μαζί με τη συνεργασία και την υποστήριξη των Επαγγελματιών του χώρου, διαδραμάτισαν θεμελιώδεις ρόλους στην προηγμένη Αισθητική της ιδέα όπως: Ευεξία παράλληλα με την φροντίδα της Εικόνας μας, είναι δύο πτυχές που αποτελούν μέρος μιας ενιαίας αντίληψης και η μία είναι προπαρασκευαστική για την άλλη. Το πάθος και η δέσμευσή της με την πάροδο του χρόνου, της επέτρεψαν να εντοπίσει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας εξελισσόμενης εξειδικευμένης Επαγγελματικής πρότασης, η οποία συνεργάζεται με ειδικούς στην κλασσική Αισθητική, στην Αισθητική Χειρουργική (οξυγόνωση και ομαλοποίηση των δερματικών ιστών στη μετεγχειρητική φάση) όπως και στην Μαιευτική (Αισθητικές θεραπείες πριν και μετά τον τοκετό). 

 

Η Metodo Certo περιλαμβάνει μια σειρά συνεργειών Αιθέριων ελαίων και καλλυντικών σκευασμάτων, που περιέχουν φυσικά και συνθετικά ενεργά συστατικά, (ανήκουν στην κατηγορία των φυσικών προϊόντων), σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η Metodo Certo χρησιμοποιεί φυσικές αρωματικές ή φυτοθεραπευτικές ουσίες, που δεν έχουν μόνο στόχο να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματος, αλλά ακολουθούν κριτήρια για την επίτευξη φυσικής – ψυχοσωματικής ευεξίας. Με την πάροδο των αιώνων στην Ανατολή και Δύση, ο άνθρωπος γνώρισε τις θεραπευτικές ιδιότητες των φαρμακευτικών βοτάνων, που συνδυάστηκαν με τη δύναμη της ενέργειας του σώματος – μυαλού η οποία εκφράζεται μέσω των χεριών και έχει ως στόχο την εξομάλυνση του αισθήματος δυσφορίας. Πλέον συνδυάζοντας την Επιστημονική γνώση πάνω στο ανθρώπινο σώμα, με τις λειτουργίες όλων των ιστών, οργάνων και συστημάτων, όμως με παράλληλη δυνατότητα χρήσης σκευασμάτων με λειτουργικά συστατικά, μπορούμε να βοηθήσουμε τον θεραπευόμενο να επιτύχει μια εξαιρετική στάθμη Ευεξίας και Υγείας, με μέσον την μυϊκή χαλάρωση.

 

Οι συνέργειες των Αιθέριων ελαίων έχουν επίδραση τόσο στην Φυσιολογία όσο και στο Νευρικό σύστημα. Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες τεχνικές με τα χέρια, μειώνονται οι εντάσεις που προκαλούνται από το άγχος του σύγχρονου τρόπου ζωής και βοηθούν τον οργανισμό να απαλλάσσεται από όλα τα απόβλητα που απέτυχε να αποβάλλει μόνος του!!! Έτσι ακολουθεί η ανάκαμψη της Αρμονικής υπόστασης του ατόμου. Η Metodo Certo στηρίζεται σε τρεις φάσεις ανάπτυξης Μεθοδολογίας:

 

ΒΑΣΙΚΗ ΦΑΣΗ:

Νο.1 Σχηματισμός του προσωπικού προφίλ θεραπευόμενου

Nο.2 Θεραπεία τοπικής κυτταρίτιδας

Νο.3 Θεραπεία κυτταρίτιδας για βαριά πόδια με οίδημα

 

ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΦΑΣΗ:

Νο. 4 Θεραπεία σύσφιξης

Νο. 5 Θεραπεία αποτοξίνωσης, Εκπαίδευση, που απαιτείται για την γνώση των χαρακτηριστικών και τη χρήση των Αιθέριων ελαίων, με σχετικές συμπιέσεις BODY WRAP και με δυνατότητα Αισθητικής υποβοήθησης με συσκευές

 

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΦΑΣΗ:

Εξατομικευμένες θεραπείες που περιλαμβάνουν περισσότερες από μία παραμέτρους, ξεκινώντας από τη Συμβουλευτική, με πλήρη ανάλυση πάνω στο προφίλ του θεραπευόμενου. Ακολούθως προσδιορισμός των ψυχοσωματικών αντιστάσεων και ακόλουθη επιλογή θεραπευτικών αγωγών με ελεύθερη διατύπωση…

Top