Η Mesotech, είναι μία Ιταλική φαρμακευτική βιομηχανία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα, ανάπτυξη, καινοτομία, κατασκευή και διανομή αποστειρωμένων Ιατρικών και Αισθητικών σκευασμάτων, θεραπείας και περιποίησης δέρματος. Η ανάπτυξη νέων προϊόντων από πρωτότυπες ιδέες έως την βαθιά έρευνα, είναι για τα στελέχη της Εταιρίας, η δημιουργική καθημερινότητα. Έτσι επιλέγονται μοναδικά συστατικά, με στόχο την ομαλοποίηση και διόρθωση ποικίλλων διαταραχών και ανισορροπιών του δέρματος. Δέσμευση όλων των στελεχών να παρέχουν στους πελάτες εξαιρετικά προϊόντα, που να πληρούν τα υψηλότερα στάνταρτ ποιότητας. Η εμπειρία της Mesotech επικεντρώνεται τώρα και στην προσπάθεια να παρέχει νέες φυσικές λύσεις, για στοχευμένες θεραπευτικές εφαρμογές. Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί  από την ίδια, οδηγούν σε βελτίωση της απόδοσης ενεργών συστατικών για συγκεκριμένες εφαρμογές.

 

                           

Το Εργαστήριο: Περισσότερα από 500 τ.μ. με καινοτόμες γραμμές σύνθεσης, πλήρωσης και συσκευασίας που παράγουν Καλλυντικά σε (πούδρα, υγρά και πάστα) όπως και Ιατρικές συσκευές. Η μονάδα παραγωγής: Όλες οι πρώτες ύλες επιλέγονται για να ανταποκριθούν στους χαρακτήρες των Ιατρικών συσκευών. Η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται σύμφωνα με τα συστήματα ποιότητας ISO9001 και ISO13485. Μετά την παραγωγή, όλα τα προϊόντα ελέγχονται και επανελέγχονται, συμπεριλαμβανομένων των συσκευασιών, της αποστείρωσης κ.λπ. Η Mesotech εγγυάται την ποιότητα όλων των αναφορών και των πρωτοκόλλων της. Κάθε ένα υποβάλλεται σε αρκετές δοκιμές ελέγχου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή, για να διασφαλιστεί ότι όλες οι συνθέσεις ταιριάζουν πάντα στις προδιαγραφές τους, στην εμφάνιση, την ποιότητα και στις προσδοκώμενες επιδόσεις τους.

Medical meso coctails

 • Global Meso Complex > Ενυδάτωση και αντιγήρανση

Το Global Meso Complex παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, ενώ εγγυάται τη διατήρηση της ποιότητας του δέρματος, καταπολεμώντας αποτελεσματικά την αστάθεια του. Αποτελείται από ομοιογενή και αποτελεσματικά μίγματα που δεν παρουσιάζουν κανένα κίνδυνο ανεπιθύμητων παρενεργειών.
Τα αποτελέσματά του θα προσαρμοστούν τέλεια σε οποιοδήποτε είδος δέρματος, καταπολεμώντας τις επιπτώσεις της γήρανσης (μείωση των ινών κολλαγόνου και αλλοίωση της μικροκυκλοφορίας). Το Global Meso Complex είναι μια εξαιρετική τεχνική θεραπείας για τόνωση και αναζωογόνηση του δέρματος, επιτρέποντας τη θεραπεία των ζαρωμένων, κουρασμένων, εξασθενημένων και εύθραυστων επιδερμίδων, καθώς και του δέρματος που έχει υποστεί ζημιά από τον ήλιο ή ακόμη το πολύ αφυδατωμένο.

Ενδείξεις > Πρόληψη και θεραπεία αντιγήρανσης > Βελτίωση του στρεσογόνου δέρματος > Απάλυνση μεσαίων και βαθιών ρυτίδων > Αδυναμία και απώλεια πυκνότητας δέρματος > Θαμπό και αδιαφανές δέρμα > Απώλεια τόνου δέρματος από το πρόσωπο και το λαιμό > Ενυδάτωση με τονωτικό αποτέλεσμα

Σύνθεση > Νάτριο PCA, αμινοξέα, βιταμίνες. Όλες οι φόρμουλες meso-cocktails έχουν πιστοποιήσεις ISO

 • Global Meso Hair > Θεραπεία αλωπεκίας

Το Global Meso Hair είναι ένα μεσο-κοκτέϊλ πλούσιο σε δραστικά συστατικά όπως: βιταμίνες, αμινοξέα και μέταλλα. Είναι μια επαναστατική φόρμουλα για τη μείωση των κύριων αιτιών που ευθύνονται για την τριχόπτωση και παράλληλα για τόνωση της αναγέννησης των τριχών. Το Global Meso Hair εξασφαλίζει μόνιμη βιοδιαθεσιμότητα, σωστή πρόσληψη των αμινοξέων που υπάρχουν στα υγιή μαλλιά, βελτιστοποιώντας την παραγωγή κερατίνης. Η θεραπεία βοηθά στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας του τριχωτού και στην αναζωογόνηση των τριχοθυλακίων.

Κύρια συστατικά > Serenoa Repens: Το Saw Palmetto δρα αναστέλλοντας την 5-άλφα αναγωγάση, ένα ένζυμο υπεύθυνο για τη μετατροπή της τεστοστερόνης στην ενεργή μοριακή μορφή της, τη διυδρο-τεστοστερόνη (DHT). Το τελευταίο είναι υπεύθυνο για τη διαδικασία που οδηγεί σε ατροφία των θυλακίων των μαλλιών. > Σουλφοπεπτίδια
Για την τόνωση της βιοσύνθεσης των πρωτεϊνών και τη ρύθμιση της σμηγματογόνου έκκρισης. > Ψευδάργυρος PCA
για δραστηριοποίηση της αναστολής σμήγματος. Ο ψευδάργυρος αναστέλλει τη δράση της α-αναγωγάσης 5.  Arginine HCL > Βοηθά στην αγγειοδιαστολή των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στα θυλάκια των τριχών. Διεγείρει επίσης την παραγωγή πρωτεϊνών. > Υδρολυμένη πρωτεΐνη σόγιας > Πηγή πεπτιδίων, αμινοξέων και ολιγο-στοιχείων. > Βιταμίνες από την Ομάδα Β (Βιοτίνη, Νικοτιναμίδη, Πανθενόλη, Πυριδοξίνη) >      Ενισχύει τη ζωτικότητα των μαλλιών και ρυθμίζει τη λιπο-γένεση. > Εκχύλισμα κόκκινου κρεμμυδιού > Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Ενδείξεις > Σε μη ανδρογενή αλωπεκία, πρόληψη – αργή απώλεια μαλλιών. > Διεγείρει την αναγέννηση των μαλλιών και αναζωογονεί τις ίνες τους > Διόρθωση και τόνωση των μαλλιών που έχουν υποστεί βλάβη από το περιβάλλον (ήλιος, ρύπανση). > Βελτιώνει τα σμηγματορροϊκά τριχωτά της κεφαλής και μειώνει την πιτυρίδα. > Ρυθμίζει την έκκριση των σμηγματογόνων αδένων και μειώνει την αίσθηση κνησμού.

Σύνθεση > Serenoa Repens, Sulfopeptides, Zinc PCA, Arginine HCL, υδρολυμένη πρωτεΐνη σόγιας, εκχύλισμα κόκκινου κρεμμυδιού

 • Global Meso Decoltè > Διόρθωση ελαστικότητας δέρματος

Το Global Meso Decoltè είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για την απόκτηση σταθερής και υγιούς επιδερμίδας. Μειώνει τις ρυτίδες και διεγείρει τη σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή του λαιμού. Το Global Meso Decoltè περιέχει τρία σημαντικά συστατικά για την επίτευξη της σημαντικής μείωσης ρυτίδων και μια αποτελεσματική συσφικτική και τονωτική δραστηριότητα. > DMAE, ελαστίνη και μεθυλσιλανόλη. Η φόρμουλα μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων σε όλες τις περιοχές του δέρματος, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Κύρια συστατικά > Η ελαστίνη > Μια πρωτεΐνη ινώδους συνδετικού ιστού. Δίνει τη χαρακτηριστική ελαστική απόκριση στο δέρμα όταν υποβάλλεται σε μηχανικές καταπονήσεις. Αποτελείται κυρίως από αμινοξέα, όπως: γλυκίνη, βαλίνη, αλανίνη και προλίνη (βασικά συστατικά των ελαστικών ινών). Αναζωογονεί, θρέφει, ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. > Organic Silicium (Methylsilanol mannuronate) > Είναι ένα δομικό συστατικό του συνδετικού ιστού. Στην πραγματικότητα, αλληλοεπιδρώντας με τη δομή και με τις ελαστικές πρωτεΐνες στο εσωτερικό του δέρματος, όπως κολλαγόνο, ελαστίνη και πρωτεϊνογλυκικές ίνες, το οργανικό πυρίτιο βοηθά στη διατήρηση των μηχανικών ιδιοτήτων του δέρματος, όπως ελαστικότητα, σφριγηλότητα, αλλά και διατηρεί τη βέλτιστη μεταβολική αποτελεσματικότητα των κυττάρων. Το Mannuronate της μεθυλσιλανόλης έχει μακροχρόνιες ενυδατικές ιδιότητες που καταπολεμούν τη θραύση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και επίσης λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό που αποτρέπει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. DMAE > Το DMAE είναι μια αντιγηραντική ουσία που δρα στις μυϊκές ίνες, προκαλώντας τόνωση των μυών. Έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες και άλλες δομές του δέρματος από επιθέσεις ελεύθερων ριζών, αυξάνοντας έτσι την κυτταρική αστάθεια, συμβάλλοντας στην ισχυρή εξασθένιση των δερματικών παθήσεων.

Ενδείξεις > Πρόληψη και θεραπεία αντιγήρανσης > Ενισχύει το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ > Μειώνει το μήκος και το βάθος των ρυτίδων > Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου > Απώλεια τόνου δέρματος από το πρόσωπο και το λαιμό > Βαθιά ενυδάτωση και αντιοξείδωση

Σύνθεση > Ελαστίνη, Οργανικό Πυρίτιο, DMAE

 • Global Meso Peptide > Αναγέννηση – αντιγήρανση

Το Global Meso Peptide χάρη στα φυσικά συστατικά του, έχει πολύτιμη αντιγηραντική δράση. Η βιταμίνη Ε έρχεται σε αντίθεση με τις επιδράσεις του χρόνου με μια σημαντική  αντιοξειδωτική δράση, ενώ ένα τριπεπτίδιο που μιμείται τον ορό Viper έχει μυοχαλαρωτική δράση με εμφανή οφέλη στις γραμμές έκφρασης. Το δέρμα γίνεται απαλό, χαλαρό, ζωτικό. Το Global Meso Peptide είναι μια μη επεμβατική μορφή μεσοθεραπείας, που βασίζεται στις αναγεννητικές και διεγερτικές ιδιότητες των πεπτιδίων.

Κύρια συστατικά > SYN®-AKE > Είναι ένα μικρό συνθετικό πεπτίδιο που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των γραμμών γέλιου γρήγορα. Βασίζεται σε έναν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμό, που μιμείται την απαραίτητη αλληλουχία αμινοξέων της λειτουργικότητας Waglerin-1. Η ασφάλεια και η δραστικότητα του SYN®-AKE έχει δοκιμαστεί διεξοδικά. Η επίδρασή του επικεντρώνεται στην άμεση και διαρκή χαλάρωση των ρυτίδων μίμησης, εμποδίζοντας τη νευρωνική μετάδοση του υποδοχέα Νικοτινικής Ακετυλοχολίνης. Το πεπτίδιο είναι ανταγωνιστής του υποδοχέα της μεμβράνης της μυϊκής νικοτινικής ακετυλοχολίνης (mnAChR). Καθώς οι μυϊκοί νικοτινικοί υποδοχείς Ach μπλοκάρονται, το κανάλι ιόντων παραμένει κλειστό. Δεν υπάρχει πρόσληψη Na + και τα μυϊκά κύτταρα παραμένουν χαλαρά. Οι μύες του προσώπου χαλαρώνουν. Το μόριο SYN AKE, που αποτελείται από μόνο 3 αμινοξέα, μπορεί λόγω του μεγέθους και της απλότητάς του, να είναι σε θέση να αναστέλλει τις εκφράσεις του προσώπου και επομένως να αποτρέπει το σχηματισμό γραμμών έκφρασης. Βιταμίνες Ε και C > Χάρη στη ριζοσπαστική δραστηριότητα σάρωσης, προστατεύουν το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες (ρύπανση, UV-A UV-B) που μπορεί να είναι επικίνδυνοι για το δέρμα και να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση. Βιταμίνη Α > Η ρετινόλη διατηρεί το δέρμα ανέπαφο και επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Πολύ χρήσιμη σε περίπτωση σπασμένου δέρματος, κοκκινίσματος και ερεθισμού. Δράση ρύθμισης του σμήγματος, η οποία εξισορροπεί την παραγωγή του.

Ενδείξεις > Ορατή βαθιά λείανση των ρυτίδων μετά από μόνο ένα μήνα! > Βοηθά το πρόσωπό σας να χαλαρώσει χωρίς να χάσει την ικανότητα έκφρασής του > Αντιγήρανση > Πρώϊμα σημάδια γήρανσης > Μείωση των ρυτίδων γενικά και ιδιαίτερα της έκφρασης

Σύνθεση > SYN®-AKE, Βιταμίνη Ε και C, Βιταμίνη Α

 • Global Meso Stretch > Θεραπεία επούλωσης ραγάδων

Το Global Meso Stretch αναζωογονεί το δέρμα και αφαιρεί τις ραγάδες. Οι ραγάδες είναι ουλές που προκαλούνται από τη θραύση των ελαστικών ινών που βρίσκονται στο επίπεδο του δέρματος. Η εμφάνιση ραγάδων οφείλεται συνήθως σε υπερβολικά γρήγορες αυξήσεις ή μειώσεις βάρους, που δεν επιτρέπουν στο δέρμα να προσαρμοστεί στις αλλαγές του όγκου του. Η απότομη απώλεια βάρους, η εγκυμοσύνη ή κακή ελαστικότητα του δέρματος είναι οι πιο συχνές αιτίες αυτής της ατέλειας του δέρματος. Το Global Meso Stretch περιέχει δραστικά συστατικά που βοηθούν στην πρόληψη και την επούλωση των ραγάδων, αυξάνοντας τον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας τη μήτρα κολλαγόνου και ενυδατώνοντας ορισμένες περιοχές του δέρματος.

Κύρια συστατικά > Κολλαγόνο > Είναι η κύρια δομική πρωτεΐνη που υπάρχει στους συνδετικούς ιστούς, δίνοντας στο δέρμα μας μια υγιή, τονισμένη εμφάνιση και καθιστώντας το ελαστικό. Chlorella Vulgaris > Το εκχύλισμα πράσινων φυκών Chlorella Vulgaris είναι μια πολύ πλούσια πηγή αμινοξέων, που αποτελούν μέρος της σύνθεσης του ανθρώπινου κολλαγόνου, επομένως εκτός από την τόνωση της σύνθεσής του, αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος, εμποδίζοντας την υποβάθμιση των πρωτεϊνών που υποστηρίζουν το χόριο. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και αναστέλλει την κολλαγενάση και την ελαστάση. Θαλασσινό νερό > Το θαλάσσιο νερό της πηγής Noirmoutier, σε αντίθεση με το θαλασσινό νερό, ρέει απευθείας από το υπέδαφος σε θερμοκρασία 14° C και είναι μια πλούσια πηγή ιχνοστοιχείων, που βελτιώνουν την ‘’τροφή’’ της επιδερμίδας γεγονός που αποτρέπει και καταπολεμά τις ραγάδες. Θειική χονδροϊτίνη > Είναι μια γλυκοζαμινογλυκάνη που αν και υπάρχει μόνο σε μικρές ποσότητες στην ECM, παρόλα αυτά παίζει σημαντικό ρόλο στην κατάσταση του δέρματος μέσω ενός διπλού μηχανισμού. Συμβάλλει στη διατήρηση της ενυδάτωσης και συνεπώς στον όγκο του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος.

Ενδείξεις > Πρόληψη και θεραπεία των ραγάδων και αναγέννηση πληγών και ιστών > Δίνει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα > Αυξάνει το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης >  Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες > Διόρθωση της απώλειας τόνου δέρματος από το πρόσωπο και το λαιμό

Σύνθεση > Κολλαγόνο, εκχύλισμα φυκιών Chlorella Vulgaris, θαλασσινό νερό πηγής, θειική χονδροϊτίνη

 • Global Meso Lift > Σύσφιξη – ανόρθωση προσώπου

Το Global Meso Lift είναι ένα μεσο-κοκτέιλ για την πρόληψη των σημείων εμφάνισης γήρανσης του δέρματος, από εγγενείς και εξωγενείς παράγοντες, οι σημαντικότεροι από τους οποίους σχετίζονται με τη φυσική, γενετικά προγραμματισμένη γήρανση. Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να τονιστεί από διάφορους άλλους παράγοντες, όπως η διατροφική ή ορμονική κατάσταση, το κάπνισμα, η έκθεση σε υπεριώδεις ακτίνες και το μηχανικό στρες. Σε όλες τις περιπτώσεις, η γήρανση προκαλεί τόσο κυτταρικές όσο και μοριακές βλάβες και αποδιοργάνωση της αρχιτεκτονικής ECM, με αποτέλεσμα την απώλεια ελαστικότητας και τόνου στο δέρμα που αρχίζει να τεντώνεται και να χαλάει.

Ενδείξεις > Θεραπεία πρόληψης και αντιγήρανσης > Βελτιώνει το αγχωμένο, θαμπό και ακανόνιστο δέρμα > Μειώνει το βάθος των ρυτίδων > Διεγείρει τη συστολή των μυϊκών ινών του δέρματος με τη συσφικτική του δράση > Το οβάλ του προσώπου αναμορφώνεται > Βελτιώνει την ενυδάτωση > Συλλαμβάνει ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από εξωτερικές βλάβες του δέρματος

Σύνθεση > Οργανικό πυρίτιο, DMAE, νιασιναμίδιο, αμινοξέα και ενυδατικά στοιχεία N.M.F

Medical Biopeel

 • Global BioPeel plus 30ml

 

pH 3,5

BioPeel + Lactobionic + Hyaluronic acid

Γλυκολικό οξύ 10% > Λακτοβιονικό οξύ 2% > Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους (5-10 kDA) και Άλφα υδροξυοξέα φρούτων. Θεραπεία υψηλής απόδοσης, η οποία μέρα με την μέρα, αυξάνει τον κύκλο ανανέωσης των κυττάρων. Aνανεώνει το δέρμα, καθιστώντας το νεότερο, πιο φωτεινό και ομοιόμορφο. Το BioPeel plus είναι ένα υγρό τζελ με ενυδατική δράση, που εξισορροπεί την ανανέωση του δέρματος, για ένα δέρμα που είναι άμεσα πιο καθαρό, λείο, φωτεινό και ομοιογενές. Η ειδική του σύνθεση βασίζεται σε γλυκολικό οξύ, υαλουρονικό οξύ, γαλακτοβιονικό οξύ και άλφα υδροξυοξέα που λαμβάνονται απευθείας από φρούτα. Μειώνει τις ρυτίδες και τις ατέλειες (διαφορετικοί τύποι κηλίδων, διασταλμένοι πόροι, γκρι χρώμα), αποκαθιστά το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης, εξομαλύνει την επιδερμίδα και δίνει μια εξαιρετική φωτεινότητα χαρακτηριστική του νεότερου δέρματος. Το BioPeel plus δρα αποτελεσματικά σε δύο διαφορετικά επίπεδα: Πρώτα στην επιφάνεια απολήγοντας στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και εξαλείφοντας τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τους διασταλμένους πόρους. Κατά δεύτερον και σε βάθος διεγείρει τον κυτταρικό κύκλο εργασιών, εξουδετερώνοντας το σχηματισμό σκοτεινών κηλίδων και προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ενδείξεις > Πρόληψη και θεραπεία της φωτογήρανσης και της χρονο-γήρανσης > Μεσαίες και βαθιές ρυτίδες > Αστάθεια και απώλεια πυκνότητας δέρματος > Θαμπό και αδιαφανές δέρμα > Υπερχρωματισμός και κηλίδες δέρματος > Απώλεια τόνου δέρματος από το πρόσωπο και το λαιμό > Απουσία φωτεινότητας

 • Global BioPeel 3ml

pH 4,0

Με απαλές προοδευτικά πολλαπλές δράσεις.

Γαλακτικό οξύ 32% > Γλυκολικό οξύ 15% > Κιτρικό οξύ 6% > Μηλικό οξύ 1% > Τρυγικό οξύ 1%. Το BioPeel είναι ένα συμπύκνωμα 5 φυτικών εκχυλισμάτων από: μύρτιλλα, ζαχαροκάλαμο, ζάχαρη, σφενδάμι, πορτοκάλι και λεμόνι.

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μια φυσική και αποτελεσματική απολέπιση. Ιδανικό για δράση βαθιάς κερατόλυσης πριν από οποιαδήποτε θεραπεία. Προωθεί την ανανέωση των κυττάρων. Μέγιστη απόδοση με ελάχιστο ερεθισμό. Προάγει την λάμψη του δέρματος.

Ενδείξεις > Υψηλή δράση κερατόλυσης > Μπορεί να εφαρμοστεί πριν από οποιαδήποτε δερματολογική θεραπεία όπως: > Φωτοθεραπεία, Λέιζερ, Βελόνες, RF και οποιαδήποτε άλλη καλλυντική μέθοδο

 • Global Total Peel 50ml

            

pH 0,8

Πυρουβικό οξύ 40% + Γαλακτικό οξύ 10%

Το πυρουβικό οξύ είναι ένα άλφα-κετοξύ με κερατολυτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Χάρη στη μεγαλύτερη λιποφιλία που του προσδίδει η ομάδα κετόνης στο μόριο, το πυρουβικό οξύ δείχνει ένα αξιοσημείωτο προφίλ διείσδυσης μέσω του δέρματος και συγκεκριμένα μια αξιοσημείωτη συγγένεια για τα πιλο-σμηγματοειδή θυλάκια. Ιδανικό για τη θεραπεία διαφόρων προφίλ ακμής, γήρανσης, φωτογήρανσης και υπερχρωματισμού. Το γαλακτικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξύ με πολλές ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.  Διεγείρει την παραγωγή πρωτεογλυκάνων και κολλαγόνου στο χόριο, έχει ενυδατική και συσφικτική δράση επειδή αυξάνει τη συγκέντρωση του υαλουρονικού οξέος στην εξωκυτταρική μήτρα.

Ενδείξεις > Μέτρια έως σοβαρή γήρανση σταδίου III και IV > Προηγμένη φωτογήρανση > Βαθιές ρυτίδες > Ακανόνιστος τόνος > Μεσαίες και βαθιές ουλές ακμής > Επιδερμικός υπερχρωματισμός

 • Global Jess Solution 50ml

pH 1.8

Σαλικυλικό οξύ 14% + γαλακτικό οξύ 14% + ρεσορκινόλη 14%

Το Jess Solution είναι ένα παρασκεύασμα βασισμένο σε ένα μίγμα ουσιών (σαλικυλικό οξύ, γαλακτικό οξύ, ρεσορκινόλη και μετουσιωμένη αλκοόλη) που χρησιμοποιείται για επιφανειακή και πολύ επιφανειακή απολέπιση. Είναι ένα καλό απολεπιστικό, προικισμένο με καλή κερατολυτική ισχύ και θεωρείται η λύση για τη θεραπεία των μικρών ρυτίδων. Αποτελείται από μια προκαθορισμένη συγκέντρωση, για αυτό το ξεφλούδισμα καθορίζεται από τα στρώματα που εφαρμόζονται στην περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί.
Όταν η λύση του Jess χρησιμοποιείται μόνη της, επιτρέπει μια επιφανειακή απολέπιση, ενώ αν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, η ισχύς της αυξάνεται για να λάβει τα χαρακτηριστικά μιας μέσης απολέπισης.
Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο βήτα-υδροξύ, που δρα ως κερατολικός παράγων και ρυθμιστής σμήγματος. Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, στυπτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το γαλακτικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξυοξύ με ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Διεγείρει την παραγωγή πρωτεογλυκάνων και κολλαγόνου στο χόριο και έχει ενυδατική και συσφικτική δράση. Η ρεσορκινόλη είναι ένα φαινολικό παράγωγο με κερατολυτικές και αναγεννητικές ιδιότητες που καταπολεμά τους μελανικούς υπερχρωματισμούς.

Ενδείξεις > Γήρανση του δέρματος σταδίου I έως II > Ήπια έως μέτρια φωτογήρανση > Γραμμές έκφρασης και επιφανειακές ρυτίδες > Απώλεια σταθερότητας > διασταλμένοι πόροι > Θαμπό και αδιαφανές δέρμα > Χρωστική διαταραχή

 • Global Acne 50ml

pH 1.8

Πυρουβικό οξύ 20% + σαλικυλικό οξύ 20%

Το πυρουβικό οξύ είναι αποτελεσματικό στη μείωση του μελάσματος, του μεταφλεγμονώδους υπερχρωματισμού και παίζει σημαντικό ρόλο στον αποχρωματισμό και με ανασταλτική δράση κατά των κερατινοκυττάρων. Έχει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και σμηγματορυθμιστικές ιδιότητες. Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο βήτα-υδροξύ, που δρα ως ρυθμιστής σμήγματος. Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, στυπτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.                                              

Ενδείξεις > Ακτινική κεράτωση > Φλεγμονώδης ακμή > Μεσαίου βαθμού ουλές ακμής > Υπερχρωματισμός > Ροδόχρους ακμή

 

 

 • Global Melanin 50ml

 

pH 1.0

Πυρουβικό οξύ 20% + ρεσορκινόλη 10% + φυτικό οξύ 6%

Το πυρουβικό οξύ είναι αποτελεσματικό στη μείωση του μελάσματος, του μεταφλεγμονώδους υπερχρωματισμού, παίζει σημαντικό ρόλο στον αποχρωματισμό και με ανασταλτική δράση κατά των κερατινοκυττάρων. Έχει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και σμηγματορυθμιστικές ιδιότητες. Η ρεσορκινόλη είναι ένα φαινολικό παράγωγο με κερατολυτικές και αναγεννητικές ιδιότητες, καταπολεμά τους μελανικούς υπερχρωματισμούς και έχει λευκαντικό αποτέλεσμα. Φυτικό οξύ με χειλικό χαλκό που ενθαρρύνει την αναστολή ενζύμων τυροσινάσης και οδηγεί σε σταδιακό αποχρωματισμό.

Ενδείξεις > Επιφανειακές και επιδερμικές χρωστικές αλλοιώσεις > Ηλιακές κηλίδες > Θαμπό δέρμα ή δέρμα με άνισο τόνο >  Κατάλληλο για περιοχές του σώματος με υπερχρωματισμό > Κάθε συσκευασία περιέχει ένα εξουδετερωτικό διάλυμα

 • PR-Factor 5x 5ml

 

 pH 2,5

TCA 33% + Kojic acid 5% + DMAE 5%

Το PR-Factor είναι μια μέθοδος για iατρική χρήση που βασίζεται σε TCA (τριχλωροοξικό οξύ), Kojic Acid και είναι ικανή να διεγείρει και να αναμορφώσει το βαθύ χόριο χωρίς να προκαλέσει ερεθισμό στην επιφάνεια του δέρματος. Το PR-Factor χρησιμοποιεί την αναδιαρθρωτική δράση του τριχλωροξικού οξέος για να προκαλέσει μια αναγεννητική διαδικασία σε ινοβλάστες και κολλαγόνο. Το PR-Factor είναι μια εναλλακτική λύση για την ενέσιμη βιοαναβίωση, μια διαδικασία που προκαλεί, μετά τη θεραπεία, τα τυπικά αποτελέσματα μιας επεμβατικής διαδικασίας Αισθητικής. Η σύνθεση του PR-Factor εκμεταλλεύεται τις ιδιότητες της δερματικής διέγερσης του TCA που χρησιμοποιείται στο 33% σε συνδυασμό με Kojic acid και DMAE. Το TCA είναι ένα μικρό μόριο και επαρκώς λυοφιλοποιημένο, ώστε να διεισδύσει γρήγορα στο στρώμα κερατοειδούς και την επιδερμίδα και το χόριο αργότερα, ευνοώντας τη δραστηριότητα των ινοβλαστών διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων και σχηματίζοντας νέες ίνες κολλαγόνου. Είναι ένας παράγοντας αποφλοίωσης γνωστός στην Iατρική που προκαλεί μια απόκριση που σχετίζεται με το στρες (SSRS, Skin Stress Response System) που ενεργοποιεί τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος και παράγοντες ανάπτυξης όπως PDGF-B, TGF-beta1, TGF-alpha, VEGF. Το Kojic Acid διεισδύει βαθιά αναστέλλοντας τα ένζυμα που σχηματίζουν μελανίνη,  καθορίζει μια δράση που αποτρέπει τις μεταφλεγμονώδεις χρωστικές ουσίες. Το DMAE είναι μια αντιγηραντική ουσία που δρα στις μυϊκές ίνες, προκαλώντας τόνωση των μυών, έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει το κύτταρο από επιθέσεις ελεύθερων ριζών, αυξάνοντας την κυτταρική θαλερότητα, συμβάλλοντας στην ισχυρή εξασθένηση των δερματικών προβλημάτων. Το PR-Factor είναι ένα ασφαλές προϊόν, δεν προκαλεί ‘’λευκό πάγωμα’’ (σχηματισμός λευκής επικάλυψης που συνδέεται με την πήξη των πρωτεϊνών του δερματικού συνδετικού ιστού) παρόλο που περιέχει TCA σε υψηλό ποσοστό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση ραγάδων, ουλών που προκαλούνται από ανεμοβλογιά, ακμή και μέλασμα. Το αποτέλεσμα εκτιμάται αμέσως από τον πάσχοντα, επειδή το δέρμα εμφανίζεται αμέσως πιο θολό και λείο.

Ενδείξεις > Πρόληψη και θεραπεία της φωτογήρανσης και της φυσικής γήρανσης > Θεραπεία μελάσματος και κηλίδων δέρματος και ραγάδων > Πρόσθετο στη θεραπεία της ακμής > Απώλεια τόνου δέρματος από το πρόσωπο

 • Global Mandelic acid 50ml > 30% & 40%

pH 2,0                                                           

Το μανδελικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξυοξύ (A.H.A) που λειτουργεί σπάζοντας τις πρωτεϊνικές γέφυρες μεταξύ των κερατοκυττάρων, προκαλώντας την διάσπασή τους. Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και των πρωτεογλυκάνων όπως και τη διαδικασία δερματικής αναζωογόνησης. Λόγω του μεγαλύτερου μοριακού του μεγέθους, διεισδύει με χαμηλότερο ρυθμό από τα άλλα οξέα για πιο ήπια, πιο προοδευτική χημειο-αποφλοίωση. Η κύρια ένδειξη για τη χρήση του είναι για μια επιφανειακή έως μέση χημική απολέπιση, που δρα χωρίς να προκαλεί καύση ή ερυθρότητα. Έχει αντιβιοτικές ιδιότητες και επομένως είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία της μη κυστικής φλεγμονώδους ακμής. Έχει επίσης υψηλές ικανότητες αποχρωματισμού.

30% >>> Ενδείξεις > Προπαρασκευαστική απολέπιση > Ομαλοποίηση της έκκρισης σμήγματος και μείωση μεγέθους πόρων > Ενοποιεί τον τόνο του δέρματος > Για μεσοθεραπεία και μάσκα > Θεραπείες λεύκανσης

40% >>> Ενδείξεις > Διασταλμένοι πόροι και έλεγχος της έκκρισης σμήγματος > Ενοποιεί τον τόνο του δέρματος και μειώνει τη δυσχρωμία

 • Global Salicylic acid 50ml > 10% & 20% & 30%

  pH 2,0

Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα χαμηλό υδρόφιλο βήτα-υδροξυοξύ, που δρα ως επιλεκτικό κερατολυτικό στα κερατινοκύτταρα, με αποτέλεσμα την ταχεία αραίωση της κεράτινης στοιβάδας. Η απολεπιστική του δράση επικεντρώνεται στα πρώτα στρώματα της επιδερμίδας. Επιπλέον, λόγω της λιποφιλικότητάς του, διεισδύει εύκολα στους πόρους, ελέγχοντας την έκκριση σμήγματος. Ακόμη είναι πολύ χρήσιμο για την εξάλειψη της κερατίνης και του σμήγματος των ωοθυλακίων. Διεισδύει πολύ αποτελεσματικά στις φλεγμονώδεις βλάβες του ίδιου, όπου και δρα ως βακτηριοστατικό και απολυμαντικό χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά εκείνους που είναι ξηροί ή τείνουν να υπερκερατινοποιηθούν, ακάθαρτα, με ακμή, comedogenic και σμηγματορροϊκά. Συνιστάται και για ορισμένες περιοχές του σώματος, όπως πλάτη, γόνατα και αγκώνες. Ενδείκνυται σε φωτογήρανση, papulopustular ακμή (ήπια έως μεσαίου μεγέθους ακμή), επιδερμική υπερμελάνωση, rosacea. Έχει επίσης αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

10% >>> Ενδείξεις > Προπαρασκευαστική απολέπιση > Θαμπό δέρμα > Γραμμές έκφρασης και πολύ επιφανειακές ρυτίδες > Βελτιώνει την εμφάνιση των ραγάδων > Καθαρίζει το δέρμα για να το προετοιμάσει για τις επόμενες Ιατρικές διαδικασίες > Πριν από τις θεραπείες μεσοθεραπείας με μεσο-κοκτέιλ και μάσκες

20% >>> Ενδείξεις > Διασταλμένοι πόροι > Επιφανειακές ουλές ακμής > Μέτρια ακτινική κεράτωση > Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα

30% >>> Ενδείξεις > Διασταλμένοι πόροι > Μεσαίες ουλές ακμής > Ακτινική κεράτωση > Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα > Comedogenic ή μέτρια φλεγμονώδης ακμή. Κάθε συσκευασία περιέχει ένα εξουδετερωτικό διάλυμα

 • Global Lactic acid 50ml > 30% & 40% & 50%

 pH 2,0

Το γαλακτικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξύ οξύ με ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Λειτουργεί σπάζοντας τις συνδέσεις μεταξύ των κερατοειδών κυττάρων και της στοιβάδας κερατοειδούς, απελευθερώνοντάς τα και μειώνοντας το πάχος του υπερκερατικού στρώματος. Αλληλοεπιδρά με υποδοχείς ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή πρωτεογλυκάνων και κολλαγόνου στο χόριο. Έχει μια φυσική ενυδατική επίδραση στο δέρμα, προσελκύοντας μόρια νερού στο στρώμα κερατοειδούς, διεγείροντας τη σύνθεση κεραμιδίου και ενισχύοντας και ενώ ρυθμίζει τη λειτουργία φραγμού. Για τον υψηλό βαθμό ανεκτικότητας, συνιστάται για τις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός και το ντεκολτέ. Το γαλακτικό οξύ είναι αποτελεσματικό σε περιπτώσεις υπερχρωματισμού, φωτογήρανσης, επιφανειακών ρυτίδων, μελάσματος και αστάθειας των ιστών.                                                            

30% >>> Ενδείξεις > Προπαρασκευαστική απολέπιση > Θαμπό δέρμα > Γραμμές έκφρασης και πολύ επιφανειακές ρυτίδες > Βελτιώνει την εμφάνιση των ραγάδων > Μεσοθεραπεία μαζί με μάσκα (Botophase, Biobalance).

40% >>> Ενδείξεις > Γήρανση του δέρματος σταδίου ΙΙ > Γραμμές έκφρασης και επιφανειακές ρυτίδες > Μειώνει τις ραγάδες > Βελτιώνει τις περιπτώσεις ροδόχρου ακμής και κουπερόζης > Γήρανση του δέρματος σταδίου III > Μέτρια φωτογήρανση > Μεσαίες ρυτίδες > Αστάθεια του δέρματος > Βελτιώνει τις περιπτώσεις κουπερόζης και ροδόχρου ακμής.

50% >>> Ενδείξεις > Γήρανση του δέρματος σταδίου III > Μέτρια φωτογήρανση > Μεσαίες ρυτίδες > Μειώνει τις ραγάδες > Αστάθεια του δέρματος > Βελτιώνει >  τις περιπτώσεις κουπερόζης και ροδόχρου ακμής. Κάθε συσκευασία περιέχει ένα εξουδετερωτικό διάλυμα

 

 • Global Glycolic acid 50ml > 20% & 35% & 50% & 70%

pH 2,0 & pH <1

Το γλυκολικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξυ οξύ και είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες ουσίες στην Αισθητική και την Αισθητική Ιατρική (σε διαφορετικές συγκεντρώσεις) για την επιφανειακή απολέπιση. Έχει μια ήπια κερατολυτική δράση, ενεργεί μειώνοντας τη συνοχή των νεοσυσταθέντων κερατοκυττάρων, στο επίπεδο της βαθιάς κεράτινης στοιβάδας. Ενθαρρύνει την κυτταρική αναγέννηση και προάγει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκάνης, ενώ αυξάνει και τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, ενισχύοντας τη φυσική λειτουργία φραγμού του δέρματος. Το γλυκολικό οξύ είναι ικανό να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο η δομή του συνδετικού ιστού βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό και το δέρμα δένεται κατά 20% -30%. Ενδείκνυται για τη θεραπεία της γήρανσης του δέρματος, της φωτογήρανσης, των ρυτίδων, του υπερχρωματισμού, της ανωμαλίας και της ομοιομορφίας του τόνου του δέρματος.

20% >>> Ενδείξεις > Προπαρασκευαστική απολέπιση > Γήρανση του δέρματος πρώτου σταδίου > Μειώνει τις γραμμές έκφρασης και τις επιφανειακές ρυτίδες > Ενοποιεί τον τόνο του δέρματος > Μεσοθεραπεία, με μάσκα (Botophase, Biobalance).

35% >>> Ενδείξεις > Γήρανση του δέρματος σταδίου ΙΙ, βελτίωση εμφάνισης ραβδώσεων > Μειώνει τις γραμμές έκφρασης και ρυτίδες με ακανόνιστο τόνο.

50% >>> Ενδείξεις > Γήρανση του δέρματος σταδίου III > Μέτρια φωτογήρανση > Μεσαίες ρυτίδες > Διασταλμένοι πόροι > Αστάθεια του δέρματος > Επιφανειακές ουλές ακμής > Μέτρια δυσχρωμία.                                        

70% >>> Ενδείξεις > Μέτρια έως σοβαρή γήρανση του δέρματος (βαθμός III-IV) > Προχωρημένη φωτογήρανση > Μεσαίες και βαθιές ρυτίδες > Αστάθεια του δέρματος > Μεσαίες ουλές ακμής > Ηλιακές και γεροντικές φακίδες > Διαταραχές χρωστικών ουσιών

 

Το Motion Roller έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ως ένα πρωτοποριακό πατενταρισμένο  Roller Μεσοθεραπείας νέας γενιάς. Είναι η πρώτη συσκευή Roller που διαθέτει ενσωματωμένο νεφελοποιητή, δοσομετρητή και ψεκαστήρα προϊόντος.  Επιτυγχάνει υψηλή απόδοση διείσδυσης των δραστικών συστατικών χάρη στον ψεκασμό του συμπυκνώματος σε πολύ μικρά σωματίδια.  Η κερατίνη στοιβάδα του δέρματος δημιουργεί ένα φυσικό φράγμα που εμποδίζει τα προϊόντα που εφαρμόζονται στο δέρμα να διεισδύσουν σε βάθος. Η μεσοθεραπεία με micro needling είναι η  πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος για να ξεπεραστεί ο δερματικός φραγμός και να βελτιωθεί η διείσδυση των θεραπευτικών σκευασμάτων. Η χρήση μικρών ακίδων, στην πραγματικότητα δημιουργεί μικροδιαύλους στο στρώμα της κερατίνης μέσω των οποίων διευκολύνεται η διείσδυση μεγάλων μορίων τουλάχιστον κατά 10.000 φορές!. Επιπλέον ο μικροτραυματισμός με ακίδες ενεργοποιεί την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. Το κύριο χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το Motion Roller από τις παλαιότερες συσκευές needling είναι ότι το Motion κάνει την αγωγή αποτελεσματική εντός του χρόνου προθρομβίνης, εκτελώντας 2 ενέργειες ταυτόχρονα: Το Motion Roller είναι η μοναδική συσκευή που μπορεί να ψεκάζει ταυτόχρονα νεφελοποιημένα τα meso-coctails κατά την εκτέλεση της αγωγής χωρίς να χρειαστεί να αγγίξουμε το τραυματισμένο δέρμα. Έτσι είναι απόλυτα σίγουρο ότι εφαρμόζουμε ένα αποστειρωμένο προϊόν χωρίς να υπάρξει οξείδωση

Μια εξαιρετική φυσική πηγή βιταμίνης C , απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι το σώμα παραμένει σε καλή υγεία, καθώς δεν λειτουργεί μόνο ως αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αλλά και προστατεύει από τις λοιμώξεις, βοηθά στην επούλωση πληγών και προάγει την σωστή ανάπτυξη των κυττάρων. Ωστόσο, δεδομένου ότι το ασκορβικό οξύ είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη, δεν παράγεται από τον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνεται εξωτερικά. Ωστόσο, η βιταμίνη C  δεν είναι η μόνη βιταμίνη του Reoil και σίγουρα δεν είναι η πιο σημαντική!    Αιθέρια έλαια, μια σειρά από άλλες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα που το καθιστούν ένα πραγματικά εκπληκτικό φυσικό προϊόν. Μεταξύ των διαφόρων θρεπτικών συστατικών που περιέχει το Reoil, εκτός από τη βιταμίνη C, αξίζει να αναφερθούν τα εξής: Βιταμίνη Α > Επίσης γνωστή ως ρετινόλη, που μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του λιπαρού δέρματος, του αφυδατωμένου δέρματος από την έκθεση στον ήλιο, των γραμμών έκφρασης, των ρυτίδων και των ανωμαλιών του δέρματος γενικά. Λινελαϊκό οξύ > Βοηθά στη διατήρηση του φυσικού φραγμού των κυττάρων και είναι ζωτικής σημασίας για τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών. Είναι ένα λιπαρό οξύ ωμέγα-6. Το ελαϊκό οξύ > Είναι ένα λιπαρό οξύ ωμέγα-9 και βοηθά το δέρμα να απαλυνθεί καθώς και να ενυδατωθεί. Επιπλέον, βελτιώνει τη γενική κατάσταση του δέρματος. Το Λυκοπένιο > Είναι αντιοξειδωτικό και προστατεύει το δέρμα από βλάβες που οφείλονται στις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο της πρόωρης γήρανσης. Το β-καροτένιο > Είναι μια πηγή προ-βιταμίνης Α, εκτός από το ότι είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη των σημείων γήρανσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Reoil;
Οφέλη για το δέρμα: Το Reoil έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τις ακόλουθες ατέλειες του δέρματος. > Ουλές και ραγάδες > Ουλές από ψωρίαση και έκζεμα > Υπερχρωματισμός > Δερματίτιδα > Ρυτίδες και γραμμές του δέρματος > Εγκαύματα > Ουλές ακμής ή από ανεμοβλογιά > Βλάβη του δέρματος που προκαλείται από ακραία έκθεση στον ήλιο > Κακή ελαστικότητα του δέρματος > Ξηρό και υποτονικό δέρμα > Πρόωρη γήρανση > Το Reoil είναι επίσης μια φανταστική ενυδατική κρέμα και επιπλέον δεν το καθιστά λιπαρό, όπως οι περισσότερες λοσιόν για το ξηρό δέρμα.

Reoil και λιπαρά οξέα
Είναι μια πολύ πλούσια πηγή βασικών λιπαρών οξέων, πράγματι μπορεί κανείς να πει ότι αποτελείται από λιπαρά οξέα έως και 80%. Αυτές οι ουσίες είναι απαραίτητες για την αναγέννηση των κυττάρων και την αποκατάσταση των ιστών. Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για τη σύνθεση των προσταγλανδινών, που είναι ουσίες υπεύθυνες για την ανανέωση του δέρματος.

Reoil και ρυτίδες
Το Reoil δρα ενυδατικά στην επιδερμίδα και με μακροπρόθεσμη αντιρυτιδική προστασία. Καθώς μεγαλώνουμε, οι σμηγματογόνοι αδένες μειώνονται σε μέγεθος και παράγουν λιγότερο σμήγμα στα 50 χρόνια από ό,τι στα 25. Αυτή η κατάσταση επιδεινώνεται από πιθανές κλιματολογικές και περιβαλλοντικές συνθήκες όπως η ξηρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Λόγω της έλλειψης ενυδάτωσης και σμήγματος, το δέρμα αρχίζει να επιδεινώνεται. Το Reoil, με την υψηλή απορροφητική του δύναμη, διεισδύει στο δέρμα σχεδόν αμέσως για να αποκαταστήσει την κατάλληλη ισορροπία που απαιτείται. Γενικά, για να αποφευχθεί η γήρανση, οι ειδικοί συνιστούν την έναρξη θεραπείας με το Reoil, ειδικά για εκείνους που συχνά εκτίθενται στον ήλιο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μια εφαρμογή ανά ημέρα θα είναι αρκετή. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στην πρόληψη, καθώς οι ιστολογικές αλλαγές, (μη παρατηρήσιμες) προηγούνται της κλινικής εκδήλωσης τουλάχιστον μια δεκαετία. Η γήρανση, όταν συνδέεται με το δέρμα, μπορεί να χωριστεί σε δύο διαδικασίες: εγγενή γήρανση και φωτογήρανση. Το πρώτο αναφέρεται σε ενδογενείς και γενετικούς παράγοντες που είναι αδύνατο να σταματήσουν ή να βελτιωθούν. Τα άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο φωτοβλάβης. Τα σημάδια της φωτογήρανσης μπορούν να εμφανιστούν ήδη από την τρίτη ή τέταρτη δεκαετία της ζωής σε άτομα που εκτίθενται επανειλημμένα στον ήλιο. Η φωτογήρανση χαρακτηρίζεται από ρυτίδες, χαλαρό, τραχύ και υπερχρωματισμένο δέρμα. Το Reoil είναι πολύ αποτελεσματικό στη διακοπή και τη βελτίωση των επιπτώσεων της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα. Σημαντικές αλλαγές παρατηρούνται μετά την τρίτη εβδομάδα συνεχούς εφαρμογής. Σε περιπτώσεις ακραίας φωτογήρανσης, πρέπει να κάνετε πιο γενναιόδωρη εφαρμογή πριν κοιμηθείτε καλά το πρωί. Για την πλήρη εξαφάνιση των επιφανειακών ρυτίδων μπορεί επίσης να περάσουν περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Reoil για χειρουργικές και τραυματικές ουλές δέρματος
Εάν χρησιμοποιείται σε χειρουργικές ουλές, το Reoil πρέπει να εφαρμόζεται αφού αφαιρεθούν τα ράμματα και η πληγή επουλωθεί πλήρως. Μετά το πλύσιμο της περιοχής, απλώστε το λάδι σε ξηρό δέρμα με ένα απαλό μασάζ. Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή μετά από 3 ή 4 μήνες και το δέρμα θα ανακτήσει την ελαστικότητά του, εκτός από το ότι θα βελτιώσει σημαντικά και το ίδιο το χρώμα της ουλής. Όσον αφορά, ωστόσο, τα παλιά σημάδια από τραύμα ή τραυματισμό, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δουν τα αποτελέσματα, και όλα θα εξαρτηθούν από την ηλικία της ίδιας της ουλής, από τη θέση και την ηλικία του εν λόγω ατόμου. Συνιστώνται δύο ή περισσότερες άφθονες εφαρμογές ανά ημέρα.

Reoil για περιποίηση μαλλιών
Το Reoil χρησιμοποιείται επίσης ως θεραπεία για εύθραυστα μαλλιά, κατεστραμμένα ή κατά της απολέπισης του δέρματος ή του τριχωτού της κεφαλής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ενεργεί αμέσως βελτιώνοντας την υφή των μαλλιών και βοηθώντας τα να γίνουν πιο υγιή. Δερματολογικά ελεγμένο, το pH του το καθιστά ιδανικό για άμεση εφαρμογή στο τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να είναι μια βολική και εύκολη εναλλακτική λύση από την χρήση καλλυντικών.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Reoil; Και πώς χρησιμοποιείται;
Το Reoil μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία. Επειδή εξισορροπεί το δέρμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από όσους έχουν ξηρό όσο και από εκείνους που έχουν λιπαρό και επιπλέον δεν θα φράξει τους πόρους, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει. Όλοι οι τύποι δέρματος, επομένως, μπορούν να επωφεληθούν από το Reoil.

Reoil και ακμή
Το Reoil αναγνωρίζεται ευρέως για την ικανότητά του να θεραπεύει την ακμή και να βελτιώνει τις ουλές. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί πάσχοντες από ακμή, το χρησιμοποιούν βελτιώνοντας το πρόβλημά τους χάρη στις εξαιρετικές του ιδιότητες. Απορροφάται αμέσως, δεν αφήνει λιπαρά υπολείμματα και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αποδεικνύοντας επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περιπτώσεις διογκωμένων πόρων.
Είναι επίσης το μόνο φυτικό έλαιο που περιέχει φυσική ρετινόλη (βιταμίνη Α) και γι ‘αυτό το λόγο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δερματικών λοιμώξεων όπως π.χ. ακμή και σπυράκια. Είναι επίσης χρήσιμο στη θεραπεία ιστών που έχουν υποστεί βλάβη από εγκαύματα και κιρσούς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Reoil κατά της ακμής
Απλώστε 2 ή 3 σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας και χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας για να κάνετε μασάζ απαλά σε καθαρό δέρμα. Πριν από την κατάκλιση ως θρεπτικό στοιχείο στο πρόσωπο, που λειτουργεί εν μια νυκτί. Εάν χρησιμοποιείτε το Reoil, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κρέμα ενυδάτωσης το βράδυ. Το Reoil έχει μια υφή που απορροφάται αμέσως, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει, ενώ στο μεταξύ τα κύτταρα αναγεννιούνται και επισκευάζονται. Το Reoil αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία ενυδάτωσης του δέρματος και θεραπεύει τις κηλίδες και τις ουλές της ακμής, καθώς και αποτρέπει περαιτέρω εξάνθημα.

Reoil εναντίον ραγάδων
Το Reoil, ενεργώντας πάνω στη ζημιά του δέρματος, μοιάζει με καλό σύμμαχο ιδιαίτερα κατά των ραγάδων. Με την καθημερινή χρήση, τονίζει τις περιοχές που επηρεάζονται από ραγάδες και που συχνά συνοδεύονται επίσης από απώλεια ελαστικότητας. Σε περίπτωση ραγάδων, το λάδι πρέπει να εφαρμόζεται πρωί και βράδυ, χρησιμοποιώντας το κυκλικά και με απαλό μασάζ. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά από δύο μήνες συνεχούς χρήσης.

Συστατικά
Rosa Moschata Seed Oil, Argan Oil, Inca Inchi Wo Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Vitamin E