Γιατί να επιλέξω προϊόντα & θεραπευτικές αγωγές Dr. RIMPLER;

Γιατί μέσα από μια πορεία 40 ετών, μόνο τα Βιο-εργαστήρια της Dr. RIMPLER cosmetics σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής φαρμακευτικών και κοσμετολογικών προϊόντων μπορούν να προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. 

 

Χάρη δε και στην πατενταρισμένη τεχνολογία των Smart lipids & Smart crystals η ποιότητα παραγόμενων καλλυντικών έχει εκτοξευθεί στα ύψη!

 

Μερικά από τα ενεργά συστατικά είναι και τα: 

Kizi®: Ενεργό εκχύλισμα από ρίζες Cimifuga racemosa (γνωστό και ως White Cohosh). Κύριο χαρακτηριστικό: Ενίσχυση της φυσικής φωτοπροστασίας του δέρματος και προστασία από κηλίδες και πανάδες. 

Nibi®: Εκχύλισμα από άνθη Sambucus nigra flowers (γνωστό και ως Black Elder). Κύριο χαρακτηριστικό: Διέγερση παραγωγής υαλουρονικού οξέος, για την ιδανική υγρασία / ενυδάτωση του δέρματος καθώς και την αναγέννησή του. 

Songa®: Ενεργό εκχύλισμα από άνθη Solidago virgaurea (γνωστό και ως Golden Rod). Κύριο χαρακτηριστικό: Ισχυρή δράση για  εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και μέγιστη πρόληψη φωτογήρανσης. 

AquaCacteen®: Ενεργό εκχύλισμα από αγκάθινο αχλάδι (είδος κάκτου). Κύριο χαρακτηριστικό: Καταπραϋντικό με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. 

Holyherb®: Ενεργό εκχύλισμα από το φυτό Eriodictyon (γνωστό και ως Yerba Santa). Κύριο χαρακτηριστικό: Προστασία και ισχυροποίηση των φυσικών μηχανισμών ανανέωσης / αναδόμησης του DNA. 

Defensil®: Ένα ενεργό συστατικό ομαλοποίησης του ευαίσθητου δέρματος, με άμεση απάλυνση ερεθισμών και της φλόγωσης. 

Microsilver BG®: Με μικροβιοκτόνα στοιχεία και αντιφλεγμονώδη χαρακτηριστικά, για άμεση  θεραπεία και προφύλαξη από μελλοντικές φλεγμονές. 

Antarcticine®: Προστασία από απώλειες υγρασίας – στέγνωμα επιδερμίδας, προστασία από το κρύο και την συνεχή αναδόμηση, εξαιρετικό για την επούλωση πληγών, αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου I / IV και της ελαστίνης. 

Nanopearls Hemp®: Υποστήριξη του δέρματος βήμα – βήμα με κορεσμένα λιπαρά οξέα και έλαια, ελάττωση του φαινόμενου T.E.W.L (απώλεια υγρασίας συνεπεία οσμωτικής διεργασίας). Τέλος μείωση κινδύνων από εξωγενείς βλαπτικούς παράγοντες. 

Top