Διαδικτυακή παρουσίαση “Βλαστοκύτταρα & εξωσώματα”

Εδώ και αρκετά χρόνια ακούμε να γίνεται λόγος για τα βλαστοκύτταρα και το πως η χρήση τους
μπορεί να ευεργετήσει με διαφόρους τρόπους τον οργανισμό μας.
Σχετικά πρόσφατα, ως καινοτόμα εξέλιξη προστέθηκαν και τα εξωσώματα.
Τι είναι όμως αυτά τα τόσο σημαντικά κύτταρα του οργανισμού μας και πως μπορούν να φανούν χρήσιμα στην αισθητική κοσμετολογία;

Τα βλαστοκύτταρα είναι ένας εξαιρετικά εξειδικευμένος κυτταρικός τύπος, ικανά για αυτοανανέωση αφού μπορούν να μετατραπούν σε άλλους τύπους κυττάρων του ίδιου ιστού.
Ο κρίσιμος ρόλος τους επικεντρώνεται στην αναπλήρωση των κυττάρων που πεθαίνουν και στην αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών.

Τα εξωσώματα, είναι εξωκυτταρικά κυστίδια νανομεγέθους τα οποία παράγονται κυρίως από τα βλαστοκύτταρα και λειτουργούν ως φυσικοί αγγελιοφόροι, μεταφέροντας μέσω των σωματικών υγρών πολύτιμο φορτίο σε άλλα κύτταρα, προάγοντας την αναγέννηση και την αναζωογόνηση σε βαθύτερο επίπεδο.

Όπως είναι λογικό, με την πάροδο του χρόνου ο αριθμός και η δραστηριότητα των κυττάρων μειώνεται με γεωμετρική πρόοδο. Ενισχύοντας το δέρμα με βλαστοκύτταρα και εξωσώματα το βοηθάμε να επιδιορθώσει τις βλάβες που έχει υποστεί και να βελτιώσει έτσι την υγεία και την όψη του, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα αντιγήρανσης και όχι μόνο!

Στην Health Line Cosmetics έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με τον γερμανικό οίκο Alex Cosmetics ο οποίος εισαγάγοντας το 5ης γενιάς Herbs2peel σε συνδυασμό με τις εφαρμογές φυτικών βλαστοκυττάρων, κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως, των εξελιγμένων δερμοκαλλυντικών.

Η Health Line Academy,
θέλοντας να συμβάλει στην εξέλιξη των γνώσεων και της συνεχούς ενημέρωσης των επαγγελματιών του χώρου, κάθε μήνα διοργανώνει μια σειρά δράσεων για εύρος χρήσιμων και ενδιαφέροντων θεμάτων.

  • Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο καθιερωμένο μας διαδικτυακό ραντεβού θα μιλήσουμε αναλυτικά για τις ιδιότητες και τις δυνατότητες βλαστοκυττάρων και εξωσωμάτων, καθώς και για τις μεθόδους και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα εφαρμόσετε στις αισθητικές αγωγές.

    Η online παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές ώρες για να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει αυτό το τόσο σημαντικό και ενδιαφέρον θέμα στον τομέα των καλλυντικών και των αισθητικών υπηρεσιών.

Για να το παρακολουθήσετε ακολουθήστε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους
ανάλογα με την ώρα της προτίμησης σας.
Για τις  14:00  πατήστε  https://teams.live.com/meet/9434306991016?p=jUKTKM1z3ankrrC0
Για τις  20:00  πατήστε  https://teams.live.com/meet/9411016993917?p=PgdszGA7DagNEBfm

  • Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 10:00 – 14:00 στο χώρο της Health Line Cosmetics θα παρουσιάσουμε το Herbs2peel της Alex cosmetics, μια αγωγή εντατικής αναγέννησης και ανάπλασης του δέρματος που συνδυάζεται εξαιρετικά με τη χρήση βλαστοκυττάρων και εξωσωμάτων.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Ελ Αλαμέιν 20 Νέα Ιωνία
Τηλ: 210 2714833
Κιν: 6936589639

hlc@ath.forthnet.gr
info@healthlinecosmetics.gr

Share:

info@healthlinecosmetics.gr

Top