Medical meso coctails

 

  • Global Meso Complex > Ενυδάτωση και αντιγήρανση

Το Global Meso Complex παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, ενώ εγγυάται τη διατήρηση της ποιότητας του δέρματος, καταπολεμώντας αποτελεσματικά την αστάθεια του. Αποτελείται από ομοιογενή και αποτελεσματικά μίγματα που δεν παρουσιάζουν κανένα κίνδυνο ανεπιθύμητων παρενεργειών.
Τα αποτελέσματά του θα προσαρμοστούν τέλεια σε οποιοδήποτε είδος δέρματος, καταπολεμώντας τις επιπτώσεις της γήρανσης (μείωση των ινών κολλαγόνου και αλλοίωση της μικροκυκλοφορίας). Το Global Meso Complex είναι μια εξαιρετική τεχνική θεραπείας για τόνωση και αναζωογόνηση του δέρματος, επιτρέποντας τη θεραπεία των ζαρωμένων, κουρασμένων, εξασθενημένων και εύθραυστων επιδερμίδων, καθώς και του δέρματος που έχει υποστεί ζημιά από τον ήλιο ή ακόμη το πολύ αφυδατωμένο.

Ενδείξεις > Πρόληψη και θεραπεία αντιγήρανσης > Βελτίωση του στρεσογόνου δέρματος > Απάλυνση μεσαίων και βαθιών ρυτίδων > Αδυναμία και απώλεια πυκνότητας δέρματος > Θαμπό και αδιαφανές δέρμα > Απώλεια τόνου δέρματος από το πρόσωπο και το λαιμό > Ενυδάτωση με τονωτικό αποτέλεσμα

Σύνθεση > Νάτριο PCA, αμινοξέα, βιταμίνες. Όλες οι φόρμουλες meso-cocktails έχουν πιστοποιήσεις ISO

 

  • Global Meso Hair > Θεραπεία αλωπεκίας

Το Global Meso Hair είναι ένα μεσο-κοκτέϊλ πλούσιο σε δραστικά συστατικά όπως: βιταμίνες, αμινοξέα και μέταλλα. Είναι μια επαναστατική φόρμουλα για τη μείωση των κύριων αιτιών που ευθύνονται για την τριχόπτωση και παράλληλα για τόνωση της αναγέννησης των τριχών. Το Global Meso Hair εξασφαλίζει μόνιμη βιοδιαθεσιμότητα, σωστή πρόσληψη των αμινοξέων που υπάρχουν στα υγιή μαλλιά, βελτιστοποιώντας την παραγωγή κερατίνης. Η θεραπεία βοηθά στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας του τριχωτού και στην αναζωογόνηση των τριχοθυλακίων.

Κύρια συστατικά > Serenoa Repens: Το Saw Palmetto δρα αναστέλλοντας την 5-άλφα αναγωγάση, ένα ένζυμο υπεύθυνο για τη μετατροπή της τεστοστερόνης στην ενεργή μοριακή μορφή της, τη διυδρο-τεστοστερόνη (DHT). Το τελευταίο είναι υπεύθυνο για τη διαδικασία που οδηγεί σε ατροφία των θυλακίων των μαλλιών. > Σουλφοπεπτίδια
Για την τόνωση της βιοσύνθεσης των πρωτεϊνών και τη ρύθμιση της σμηγματογόνου έκκρισης. > Ψευδάργυρος PCA
για δραστηριοποίηση της αναστολής σμήγματος. Ο ψευδάργυρος αναστέλλει τη δράση της α-αναγωγάσης 5.  Arginine HCL > Βοηθά στην αγγειοδιαστολή των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στα θυλάκια των τριχών. Διεγείρει επίσης την παραγωγή πρωτεϊνών. > Υδρολυμένη πρωτεΐνη σόγιας > Πηγή πεπτιδίων, αμινοξέων και ολιγο-στοιχείων. > Βιταμίνες από την Ομάδα Β (Βιοτίνη, Νικοτιναμίδη, Πανθενόλη, Πυριδοξίνη) >      Ενισχύει τη ζωτικότητα των μαλλιών και ρυθμίζει τη λιπο-γένεση. > Εκχύλισμα κόκκινου κρεμμυδιού > Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Ενδείξεις > Σε μη ανδρογενή αλωπεκία, πρόληψη – αργή απώλεια μαλλιών. > Διεγείρει την αναγέννηση των μαλλιών και αναζωογονεί τις ίνες τους > Διόρθωση και τόνωση των μαλλιών που έχουν υποστεί βλάβη από το περιβάλλον (ήλιος, ρύπανση). > Βελτιώνει τα σμηγματορροϊκά τριχωτά της κεφαλής και μειώνει την πιτυρίδα. > Ρυθμίζει την έκκριση των σμηγματογόνων αδένων και μειώνει την αίσθηση κνησμού.

Σύνθεση > Serenoa Repens, Sulfopeptides, Zinc PCA, Arginine HCL, υδρολυμένη πρωτεΐνη σόγιας, εκχύλισμα κόκκινου κρεμμυδιού

 

  • Global Meso Decoltè > Διόρθωση ελαστικότητας δέρματος

Το Global Meso Decoltè είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για την απόκτηση σταθερής και υγιούς επιδερμίδας. Μειώνει τις ρυτίδες και διεγείρει τη σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή του λαιμού. Το Global Meso Decoltè περιέχει τρία σημαντικά συστατικά για την επίτευξη της σημαντικής μείωσης ρυτίδων και μια αποτελεσματική συσφικτική και τονωτική δραστηριότητα. > DMAE, ελαστίνη και μεθυλσιλανόλη. Η φόρμουλα μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων σε όλες τις περιοχές του δέρματος, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Κύρια συστατικά > Η ελαστίνη > Μια πρωτεΐνη ινώδους συνδετικού ιστού. Δίνει τη χαρακτηριστική ελαστική απόκριση στο δέρμα όταν υποβάλλεται σε μηχανικές καταπονήσεις. Αποτελείται κυρίως από αμινοξέα, όπως: γλυκίνη, βαλίνη, αλανίνη και προλίνη (βασικά συστατικά των ελαστικών ινών). Αναζωογονεί, θρέφει, ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. > Organic Silicium (Methylsilanol mannuronate) > Είναι ένα δομικό συστατικό του συνδετικού ιστού. Στην πραγματικότητα, αλληλοεπιδρώντας με τη δομή και με τις ελαστικές πρωτεΐνες στο εσωτερικό του δέρματος, όπως κολλαγόνο, ελαστίνη και πρωτεϊνογλυκικές ίνες, το οργανικό πυρίτιο βοηθά στη διατήρηση των μηχανικών ιδιοτήτων του δέρματος, όπως ελαστικότητα, σφριγηλότητα, αλλά και διατηρεί τη βέλτιστη μεταβολική αποτελεσματικότητα των κυττάρων. Το Mannuronate της μεθυλσιλανόλης έχει μακροχρόνιες ενυδατικές ιδιότητες που καταπολεμούν τη θραύση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και επίσης λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό που αποτρέπει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. DMAE > Το DMAE είναι μια αντιγηραντική ουσία που δρα στις μυϊκές ίνες, προκαλώντας τόνωση των μυών. Έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες και άλλες δομές του δέρματος από επιθέσεις ελεύθερων ριζών, αυξάνοντας έτσι την κυτταρική αστάθεια, συμβάλλοντας στην ισχυρή εξασθένιση των δερματικών παθήσεων.

Ενδείξεις > Πρόληψη και θεραπεία αντιγήρανσης > Ενισχύει το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ > Μειώνει το μήκος και το βάθος των ρυτίδων > Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου > Απώλεια τόνου δέρματος από το πρόσωπο και το λαιμό > Βαθιά ενυδάτωση και αντιοξείδωση

Σύνθεση > Ελαστίνη, Οργανικό Πυρίτιο, DMAE

 

  • Global Meso Peptide > Αναγέννηση – αντιγήρανση

Το Global Meso Peptide χάρη στα φυσικά συστατικά του, έχει πολύτιμη αντιγηραντική δράση. Η βιταμίνη Ε έρχεται σε αντίθεση με τις επιδράσεις του χρόνου με μια σημαντική  αντιοξειδωτική δράση, ενώ ένα τριπεπτίδιο που μιμείται τον ορό Viper έχει μυοχαλαρωτική δράση με εμφανή οφέλη στις γραμμές έκφρασης. Το δέρμα γίνεται απαλό, χαλαρό, ζωτικό. Το Global Meso Peptide είναι μια μη επεμβατική μορφή μεσοθεραπείας, που βασίζεται στις αναγεννητικές και διεγερτικές ιδιότητες των πεπτιδίων.

Κύρια συστατικά > SYN®-AKE > Είναι ένα μικρό συνθετικό πεπτίδιο που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των γραμμών γέλιου γρήγορα. Βασίζεται σε έναν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμό, που μιμείται την απαραίτητη αλληλουχία αμινοξέων της λειτουργικότητας Waglerin-1. Η ασφάλεια και η δραστικότητα του SYN®-AKE έχει δοκιμαστεί διεξοδικά. Η επίδρασή του επικεντρώνεται στην άμεση και διαρκή χαλάρωση των ρυτίδων μίμησης, εμποδίζοντας τη νευρωνική μετάδοση του υποδοχέα Νικοτινικής Ακετυλοχολίνης. Το πεπτίδιο είναι ανταγωνιστής του υποδοχέα της μεμβράνης της μυϊκής νικοτινικής ακετυλοχολίνης (mnAChR). Καθώς οι μυϊκοί νικοτινικοί υποδοχείς Ach μπλοκάρονται, το κανάλι ιόντων παραμένει κλειστό. Δεν υπάρχει πρόσληψη Na + και τα μυϊκά κύτταρα παραμένουν χαλαρά. Οι μύες του προσώπου χαλαρώνουν. Το μόριο SYN AKE, που αποτελείται από μόνο 3 αμινοξέα, μπορεί λόγω του μεγέθους και της απλότητάς του, να είναι σε θέση να αναστέλλει τις εκφράσεις του προσώπου και επομένως να αποτρέπει το σχηματισμό γραμμών έκφρασης. Βιταμίνες Ε και C > Χάρη στη ριζοσπαστική δραστηριότητα σάρωσης, προστατεύουν το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες (ρύπανση, UV-A UV-B) που μπορεί να είναι επικίνδυνοι για το δέρμα και να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση. Βιταμίνη Α > Η ρετινόλη διατηρεί το δέρμα ανέπαφο και επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Πολύ χρήσιμη σε περίπτωση σπασμένου δέρματος, κοκκινίσματος και ερεθισμού. Δράση ρύθμισης του σμήγματος, η οποία εξισορροπεί την παραγωγή του.

Ενδείξεις > Ορατή βαθιά λείανση των ρυτίδων μετά από μόνο ένα μήνα! > Βοηθά το πρόσωπό σας να χαλαρώσει χωρίς να χάσει την ικανότητα έκφρασής του > Αντιγήρανση > Πρώϊμα σημάδια γήρανσης > Μείωση των ρυτίδων γενικά και ιδιαίτερα της έκφρασης

Σύνθεση > SYN®-AKE, Βιταμίνη Ε και C, Βιταμίνη Α

 

  • Global Meso Stretch > Θεραπεία επούλωσης ραγάδων

Το Global Meso Stretch αναζωογονεί το δέρμα και αφαιρεί τις ραγάδες. Οι ραγάδες είναι ουλές που προκαλούνται από τη θραύση των ελαστικών ινών που βρίσκονται στο επίπεδο του δέρματος. Η εμφάνιση ραγάδων οφείλεται συνήθως σε υπερβολικά γρήγορες αυξήσεις ή μειώσεις βάρους, που δεν επιτρέπουν στο δέρμα να προσαρμοστεί στις αλλαγές του όγκου του. Η απότομη απώλεια βάρους, η εγκυμοσύνη ή κακή ελαστικότητα του δέρματος είναι οι πιο συχνές αιτίες αυτής της ατέλειας του δέρματος. Το Global Meso Stretch περιέχει δραστικά συστατικά που βοηθούν στην πρόληψη και την επούλωση των ραγάδων, αυξάνοντας τον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας τη μήτρα κολλαγόνου και ενυδατώνοντας ορισμένες περιοχές του δέρματος.

Κύρια συστατικά > Κολλαγόνο > Είναι η κύρια δομική πρωτεΐνη που υπάρχει στους συνδετικούς ιστούς, δίνοντας στο δέρμα μας μια υγιή, τονισμένη εμφάνιση και καθιστώντας το ελαστικό. Chlorella Vulgaris > Το εκχύλισμα πράσινων φυκών Chlorella Vulgaris είναι μια πολύ πλούσια πηγή αμινοξέων, που αποτελούν μέρος της σύνθεσης του ανθρώπινου κολλαγόνου, επομένως εκτός από την τόνωση της σύνθεσής του, αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος, εμποδίζοντας την υποβάθμιση των πρωτεϊνών που υποστηρίζουν το χόριο. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και αναστέλλει την κολλαγενάση και την ελαστάση. Θαλασσινό νερό > Το θαλάσσιο νερό της πηγής Noirmoutier, σε αντίθεση με το θαλασσινό νερό, ρέει απευθείας από το υπέδαφος σε θερμοκρασία 14° C και είναι μια πλούσια πηγή ιχνοστοιχείων, που βελτιώνουν την ‘’τροφή’’ της επιδερμίδας γεγονός που αποτρέπει και καταπολεμά τις ραγάδες. Θειική χονδροϊτίνη > Είναι μια γλυκοζαμινογλυκάνη που αν και υπάρχει μόνο σε μικρές ποσότητες στην ECM, παρόλα αυτά παίζει σημαντικό ρόλο στην κατάσταση του δέρματος μέσω ενός διπλού μηχανισμού. Συμβάλλει στη διατήρηση της ενυδάτωσης και συνεπώς στον όγκο του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος.

Ενδείξεις > Πρόληψη και θεραπεία των ραγάδων και αναγέννηση πληγών και ιστών > Δίνει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα > Αυξάνει το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης >  Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες > Διόρθωση της απώλειας τόνου δέρματος από το πρόσωπο και το λαιμό

Σύνθεση > Κολλαγόνο, εκχύλισμα φυκιών Chlorella Vulgaris, θαλασσινό νερό πηγής, θειική χονδροϊτίνη

 

  • Global Meso Lift > Σύσφιξη – ανόρθωση προσώπου

Το Global Meso Lift είναι ένα μεσο-κοκτέιλ για την πρόληψη των σημείων εμφάνισης γήρανσης του δέρματος, από εγγενείς και εξωγενείς παράγοντες, οι σημαντικότεροι από τους οποίους σχετίζονται με τη φυσική, γενετικά προγραμματισμένη γήρανση. Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να τονιστεί από διάφορους άλλους παράγοντες, όπως η διατροφική ή ορμονική κατάσταση, το κάπνισμα, η έκθεση σε υπεριώδεις ακτίνες και το μηχανικό στρες. Σε όλες τις περιπτώσεις, η γήρανση προκαλεί τόσο κυτταρικές όσο και μοριακές βλάβες και αποδιοργάνωση της αρχιτεκτονικής ECM, με αποτέλεσμα την απώλεια ελαστικότητας και τόνου στο δέρμα που αρχίζει να τεντώνεται και να χαλάει.

Ενδείξεις > Θεραπεία πρόληψης και αντιγήρανσης > Βελτιώνει το αγχωμένο, θαμπό και ακανόνιστο δέρμα > Μειώνει το βάθος των ρυτίδων > Διεγείρει τη συστολή των μυϊκών ινών του δέρματος με τη συσφικτική του δράση > Το οβάλ του προσώπου αναμορφώνεται > Βελτιώνει την ενυδάτωση > Συλλαμβάνει ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από εξωτερικές βλάβες του δέρματος

Σύνθεση > Οργανικό πυρίτιο, DMAE, νιασιναμίδιο, αμινοξέα και ενυδατικά στοιχεία N.M.F

Σειρές Προϊόντων Mesotech
Top