Reoil

 

Μια εξαιρετική φυσική πηγή  βιταμίνης C , απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι το σώμα παραμένει σε καλή υγεία καθώς όχι μόνο δρα ως αντιοξειδωτικό προστατεύοντας από τις ελεύθερες ρίζες, αλλά επίσης προστατεύει από μολύνσεις, βοηθά στην επούλωση πληγών και προωθεί την καλή ανάπτυξη των κυττάρων. Ωστόσο, δεδομένου ότι το ασκορβικό οξύ είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, δεν παράγεται από τον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνεται εξωτερικά. Ωστόσο,  η βιταμίνη C  δεν είναι η μόνη βιταμίνη του Reoil, και σίγουρα δεν είναι η πιο σημαντική! Τα αιθέρια έλαια που κάνουν το Reoil περιέχει μια σειρά από άλλες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα που το καθιστούν ένα πραγματικά εκπληκτικό φυσικό προϊόν.

Ανάμεσα στα διάφορα θρεπτικά συστατικά που περιέχει το Reoil, εκτός από τη  βιταμίνη C  αξίζει να αναφέρουμε τα εξής:
βιταμίνη Α . Γνωστή και ως ρετινόλη, μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του λιπαρού δέρματος, του αφυδατωμένου δέρματος από την έκθεση στον ήλιο, των γραμμών έκφρασης, των ρυτίδων και των δερματικών ανωμαλιών του δέρματος γενικά.

 

Το λινολεϊκό οξύ.
Βοηθά στη διατήρηση του φυσικού φραγμού των κυττάρων και είναι ζωτικής σημασίας για τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών. Είναι ένα λιπαρό οξύ  ωμέγα-6 .
Το ελαϊκό οξύ. Είναι ένα λιπαρό οξύ  ωμέγα-9 και βοηθά στο να γίνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Επιπλέον, βελτιώνει τη γενική κατάσταση του χορίου.

 

Λυκοπένιο.
Είναι αντιοξειδωτικό και προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο πρόωρης γήρανσης.

 

Η βήτα-καροτίνη.
Είναι πηγή  προβιταμίνης Α , εκτός από ισχυρό αντιοξειδωτικό. Βοηθά στη βελτίωση της όψης του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη των σημαδιών γήρανσης.

 

Πώς να δουλέψετε το Reoil;
Οφέλη για το δέρμα
Το Reoil έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τις ακόλουθες ατέλειες του δέρματος:

 • Ουλές
 • Ραγάδες
 • Ουλές Ψωρίαση
 • Ουλές από έκζεμα
 • Υπερμελάγχρωση
 • Δερματίτιδα
 • Ρυτίδες και γραμμές δέρματος
 • Εγκαύματα
 • Ουλές ακμής
 • Ουλές από ανεμοβλογιά
 • Δερματική βλάβη που προκαλείται από υπερβολική έκθεση στον ήλιο
 • Κακή ελαστικότητα δέρματος
 • Ξηρό δέρμα
 • Υποτονικό δέρμα
 • Πρόωρη γήρανση

Το Reoil είναι μια φανταστική ενυδατική κρέμα για το δέρμα και επιπλέον δεν το κάνει λιπαρό όπως οι περισσότερες λοσιόν για ξηρό δέρμα.

 

Reoil και λιπαρά οξέα
Το Reoil είναι μια πολύ πλούσια πηγή βασικών λιπαρών οξέων, πράγματι, μπορεί κανείς να πει ότι αποτελείται από λιπαρά οξέα έως και 80%. Αυτές οι ουσίες είναι απαραίτητες για την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και την επιδιόρθωση των ιστών του χορίου. Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για τη σύνθεση των προσταγλανδινών, οι οποίες είναι ουσίες υπεύθυνες για την ανανέωση του δέρματος. Για αυτό το σχέδιο, ένα προϊόν χρησιμοποιείται ειδικά για τη βελτίωση του δέρματος του προσώπου και του σώματος.

 

Reoil και ρυτίδες
Ο τρόπος που χρησιμοποιείται κυρίως το Reoil είναι σαν ενυδατικό και αντιρυτιδικό δέρμα. Καθώς γερνάμε, οι σμηγματογόνοι αδένες μειώνονται σε μέγεθος και παράγουν περισσότερο σμήγμα στα 25 χρόνια παρά στα 50. Αυτή η κατάσταση επιδεινώνεται από πιθανές κλιματικές και περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως η ξηρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Λόγω της έλλειψης ενυδάτωσης και σμήγματος, το δέρμα αρχίζει να φθείρεται. Το Reoil, με την υψηλή του απορροφητική ισχύ, διεισδύει στο δέρμα σχεδόν αμέσως για να αποκαταστήσει τη σωστή ισορροπία και την απαραίτητη ενυδάτωση.
Γενικά είναι καλύτερο να αποτρέψετε τη γήρανση, γιατί οι ειδικοί συνιστούν την έναρξη θεραπείας με Reoil 20yo, ειδικά για όσους εκτίθενται συχνά στον ήλιο για μεγάλες χρονικές περιόδους. Μια εφαρμογή την ημέρα θα είναι αρκετή.
Είναι σημαντικό να δίνεται προσοχή στην πρόληψη, καθώς οι ιστολογικές αλλαγές (μη παρατηρήσιμες) προηγούνται της κλινικής εκδήλωσης (δηλαδή της ξεκάθαρης και απτής) τουλάχιστον μιας δεκαετίας.

Η γήρανση, όταν συνδέεται με το δέρμα, μπορεί να χωριστεί σε δύο διαδικασίες: την εγγενή γήρανση και τη φωτογήρανση. Το πρώτο αναφέρεται σε ενδογενείς και γενετικούς παράγοντες που είναι αδύνατο να σταματήσουν ή να βελτιωθούν. Ωστόσο, η φωτογήρανση αναφέρεται σε βλάβες που προκαλούνται από την υπερβολική έκθεση στο ηλιακό φως. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται επίσης «Δερμοτοηλίωση» και μπορεί να είναι αναστρέψιμη.

Τα άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο βλάβης στη φωτογραφία. Τα σημάδια της φωτογήρανσης μπορεί να εμφανιστούν ήδη από την τρίτη ή την τέταρτη δεκαετία της ζωής σε άτομα που εκτίθενται επανειλημμένα στον ήλιο.
Η φωτογήρανση χαρακτηρίζεται από ρυτίδες, ωχρό δέρμα, χαλαρό, τραχύ, χαλαρό και υπερχρωματισμένο ή υποχρωματισμένο.
Το Reoil είναι πολύ αποτελεσματικό στο να σταματήσει και να βελτιώσει τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα. Σημαντικές αλλαγές παρατηρούνται μετά την τρίτη εβδομάδα συνεχούς και συνεχούς εφαρμογής. Σε περιπτώσεις ακραίας φωτογήρανσης, πρέπει να γίνεται πιο γενναιόδωρη εφαρμογή πριν κοιμηθείτε καλά το πρωί. Για την πλήρη εξαφάνιση των επιφανειακών ρυτίδων μπορεί επίσης να περάσει περισσότερο από τέσσερις μήνες.

 

Reoil για χειρουργικές και τραυματικές ουλές δέρματος
Εάν χρησιμοποιείται σε χειρουργικές ουλές, το Reoil πρέπει να εφαρμόζεται μετά την αφαίρεση των ραμμάτων και την πλήρη επούλωση του τραύματος. Αφού πλύνετε την περιοχή, απλώστε το λάδι σε στεγνό δέρμα κάνοντας απαλό μασάζ. Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή μετά από 3 ή 4 μήνες και το δέρμα θα ανακτήσει την ελαστικότητά του, ενώ θα βελτιώσει σημαντικά και το χρώμα της ίδιας της ουλής.
Ωστόσο, όσον αφορά τις παλιές ουλές από τραύμα ή τραυματισμό, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να φανούν τα αποτελέσματα και όλα θα εξαρτηθούν από την ηλικία της ίδιας της ουλής, από τη θέση της και την ηλικία του εν λόγω ατόμου. Συνιστώνται δύο ή περισσότερες άφθονες εφαρμογές την ημέρα.

 

Το Reoil για περιποίηση μαλλιών
Το Reoil χρησιμοποιείται επίσης ως θεραπεία για εύθραυστα μαλλιά, ταλαιπωρημένα ή ενάντια στο ξεφλούδισμα του δέρματος ή του τριχωτού της κεφαλής. Το Reoil, σε αυτές τις περιπτώσεις, λειτουργεί άμεσα βελτιώνοντας την υφή των μαλλιών και βοηθώντας να γίνουν πιο υγιή.
Δερματολογικά ελεγμένο, το pH του το καθιστά ιδανικό για άμεση εφαρμογή στο τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να είναι μια βολική και εύκολη εναλλακτική στη χρήση από τα καλλυντικά.

 

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Reoil; Και πώς χρησιμοποιείται;
Το Reoil μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία. Επειδή εξισορροπεί το δέρμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από όσους έχουν ξηρό δέρμα όσο και από εκείνους που έχουν λιπαρό δέρμα και επιπλέον δεν θα φράξει τους πόρους, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει. Όλοι οι τύποι δέρματος, επομένως, μπορεί να ωφεληθούν από το Reoil.
Η χρήση ιδεώδους του Reoil θα εκτιμούσε, αφού με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μειώσει σοβαρά την πρόωρη γήρανση. Εάν υποφέρετε ήδη από κηλίδες και ρυτίδες, το Reoil μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά για να περιορίσει τη βλάβη και να το κάνει να φαίνεται πιο υγιές δέρμα.

Reoil και ακμή
Το Reoil είναι ευρέως αναγνωρισμένο για την ικανότητά του να θεραπεύει την ακμή και να βελτιώνει τις ουλές. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί πάσχοντες από ακμή το χρησιμοποιούν ενισχύοντας τις εξαιρετικές του ιδιότητες.
Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρά υπολείμματα και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αποδεικνύοντας επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περιπτώσεις διευρυμένων πόρων.
Είναι επίσης το μόνο φυτικό έλαιο που περιέχει  φυσική ρετινόλη  ( βιταμίνη Α ), και για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δερματικών λοιμώξεων όπως ακμή, σπυράκια και βράση. Είναι επίσης χρήσιμο στη θεραπεία του δερματικού ιστού που έχει υποστεί βλάβη από εγκαύματα, εγκαύματα και κιρσούς.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Reoil κατά της ακμής
Εφαρμόστε 2 ή 3 σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να τις κάνετε απαλό μασάζ σε καθαρό δέρμα. Εφαρμόστε το πριν τον ύπνο ως θρεπτικό συστατικό που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εάν χρησιμοποιείτε Reoil, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε καμία κρέμα ενυδατικής νύχτας.
Το Reoil έχει υφή που απορροφάται αμέσως, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει ενώ στο μεταξύ τα κύτταρα αναγεννώνται και επισκευάζονται. Το Reoil αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία ενυδάτωσης του δέρματος και θεραπεύει τις κηλίδες και τα σημάδια ακμής, καθώς και την πρόληψη περαιτέρω εξανθήματος.

 

Reoil κατά των ραγάδων
Το Reoil, που δρα στις βλάβες του δέρματος, μοιάζει με καλό σύμμαχο και κατά των ραγάδων. Εφαρμόζεται μάλιστα καθημερινά, τονώνει τις περιοχές που πλήττονται από ραγάδες που επίσης συχνά συνοδεύονται από απώλεια ελαστικότητας. Σε περίπτωση ραγάδων, το λάδι πρέπει να εφαρμόζεται πρωί και βράδυ, κάνοντας κυκλικά και απαλά μασάζ. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά από δύο μήνες συνεχούς χρήσης.

 

Συστατικά
Rosa Moschata Seed Oil, Argan Oil, Inca Inchi Wo Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Βιταμίνη Ε.

Σειρές Προϊόντων Mesotech

Top