Παιδιά και αντηλιακή προστασία

Όχι μαμά! Δεν θέλω αντηλιακό σου λέω!!!

Πόσες φορές έχετε πει ως παιδιά αυτή την φράση, πόσες φορές την ακούσατε από τα παιδιά σας ή από τα παιδιά που παίζουν κοντά σας στην παραλία;

Το πρόβλημα:
Τα μικρά παιδιά μισούν το αντηλιακό. Μισούν να κολλάει η άμμος στο σώμα τους και να νοιώθουν να γρατζουνίζονται. Αισθάνονται σαν παναρισμένα ‘’σνίτσελ’’.

Η έμπνευση:
Πριν από 35 περίπου χρόνια το νεαρό ζευγάρι Rimpler είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε όλη την διάρκεια των διακοπών. Από την μία ήξερε πολύ καλά την σημασία του αντηλιακού για τα παιδιά του και από την άλλη δεν ήθελε φωνές και κλάματα στην παραλία. Επίσης ήξεραν ότι για όλη αυτή την κατάσταση ευθύνονταν οι λιπαρές- κολλώδεις συνθέσεις των αντηλιακών.
Ακόμα και σαν ενήλικες γνωρίζουμε την δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργείται όταν μπαίνουμε στην θάλασσα ή όταν ιδρώνουμε και η κρέμα ή το λάδι μπαίνουν στα μάτια και θολώνουν ή καίνε!

Η λύση:
Αυτό απασχόλησε πολύ τον νεαρό τότε πατέρα Dr. Christian Rimpler και είδε την λύση! Άλλωστε είχε σπουδάσει Χημεία και Φαρμακολογία!
Πήγε στο Εργαστήριο και για μεγάλο χρονικό διάστημα αναζητούσε και δοκίμαζε νέες συνταγές και φόρμουλες.

  • Πάνω από όλα θα έπρεπε να είναι χωρίς λιπαρή υφή για να αποκλειστεί το ‘’φαινόμενο σνίτσελ’’
  • Αυτό θα σήμαινε επίσης ότι το προϊόν δεν θα έμπαινε στα μάτια με τον ιδρώτα ή το νερό
  • Και το κυριότερο!!! Θα ήταν η λύση για τα άτομα που πάσχουν από την λεγόμενη ‘’ακμή της Μαγιόρκας’’.

Το δέρμα με ‘’ακμή Μαγιόρκας’’ αντιδρά με ερυθρότητα, έπαρση, κηλίδες, οζίδια και φουσκάλες μετά από την έκθεσή του στον ήλιο. Αυτή είναι η πιο κοινή μορφή αλλεργίας στο φως ή στον ήλιο για τους λαούς της Ευρώπης. Υπάρχει φυσικά σαφής σχέση με τα αντηλιακά. Σε συνδυασμό με την υπεριώδη ακτινοβολία, τα τριχοθυλάκια του δέρματος φλεγμαίνουν. Ιδιαίτερα επιρρεπείς σε αυτό είναι οι νεότερες γυναίκες μεταξύ 20 και 40 ετών.

Έτσι γεννήθηκε η Sun Protection Line από την Dr. Rimpler Cosmetics.
Η σειρά υψηλής αντηλιακής προστασίας, μέσα σε λίγα μόνο χρόνια έγινε Παγκόσμιο φαινόμενο ακόμα και για βρέφη. Σημαντικοί παράγοντες για αυτό είναι τα υψηλά Επιστημονικά πρότυπα του ερευνητή αλλά και των Εργαστηρίων της Εταιρείας:

  • Υπάρχουν προϊόντα που είναι ταυτόχρονα και αδιάβροχα ώστε να μην χρειάζεται συχνή επαναληπτική χρήση
  • Δεν περιέχουν έλαια
  • Είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα
  • Δεν περιέχουν γαλακτωματοποιητές
  • Δεν περιέχουν αλλεργιογόνες ουσίες
  • Έχουν πατενταρισμένους, ενθυλακωμένους παράγοντες πολύ υψηλής αντηλιακής προστασίας έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαφή τους με το δέρμα

Τώρα ξέρετε ότι μπορείτε εσείς και τα παιδιά σας να έχετε ένα υγιές μαύρισμα και απόλυτη προστασία για όλη την οικογένεια.
Α! και μην ξεχνάτε!!! Ένα καπέλο και ένα βαμβακερό μπλουζάκι είναι απαραίτητα σε κάθε περίπτωση!!!

Share:
Top