Ζελέ αντιμετώπισης ινώδους κυτταρίτιδας

Ενεργά συστατικά: Εκχύλισμα ιππουρίδας, δεντρολίβανο, εκχύλισμα γλυκού πορτοκαλιού, κυπαρίσσι, πεύκο, εκχύλισμα αμαμελίδας, κανέλα, εκχύλισμα λεβάντα, μέντα, εκχύλισμα ρούσκου, καμφορά, εκχύλισμα Blueberry και εκχύλισμα κόκκινης καυτερής πιπεριάς

Υπεραιμικό και ελαφρά θερμαντικό προϊόν, για εφαρμογή – χρήση σε θεραπευτικές αγωγές σώματος. Εύκολο για επάλειψη ζελέ, που περιέχει Αιθέρια  Έλαια και Εκχυλίσματα από φαρμακευτικά φυτά, με λειτουργικές αρχές διεγερτικών ιδιοτήτων της μικροκυκλοφορίας. Πολύ πλούσιο σε Πυρίτιο και μεταλλικά στοιχεία, που δρα άμεσα αποτοξινωτικά και διουρητικά. Περιέχει d-limonene τερπένιο, γεγονός που του προσδίδει ισχυρά αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές  ιδιότητες. Δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες στον δερματικό ιστό και δρα προστατευτικά ενάντια στον καρκίνο του δέρματος. Ενισχύει τον μυϊκό ιστό, το κυκλοφορικό σύστημα, καταπολεμά τις φλεγμονές και την κυτταρίτιδα, προάγει την σωματική ευεξία, ανακουφίζει από το οξειδωτικό stress, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας στο δέρμα, καταπραΰνει και ταυτόχρονα τονώνει. Η χρήση του προτείνεται για όλες τις περιοχές του σώματος, όπου εμφανίζεται δευτέρου και τρίτου βαθμού κυτταρίτιδα. Κατά την διάρκεια της αγωγής με την χρήση του Fibrocell Gel, ο πελάτης είναι δυνατόν να νοιώσει θερμότητα η οποία να εναλλάσσεται με αίσθημα δροσιάς. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δράσης των Αιθέριων ελαίων, όσον αφορά στην ενεργοποίηση της διαδικασίας απομάκρυνσης των υγρών από το μεσοκυττάριο διάστημα και της λεμφικής αποστράγγισης.

Η εφαρμογή του συνίσταται ως:

 • Απλή επάλειψη πριν από λεμφικό χειρομασάζ ή μετά από αυτό
 • Επάλειψη πριν από λεμφική αποστράγγιση με μηχανικό τρόπο
 • Επάλειψη πριν από θεραπευτική περιτύλιξη σώματος (body wrap)
 • Επάλειψη πριν από σωματική άσκηση (αερόβια ή μη)
 • Συνδυαστική χρήση με τα άλλα δραστικά προϊόντα της σειράς, κατά την εφαρμογή της ολιστικής, METODO CERTO (P.N.E.I.)

Η δράση του προϊόντος συνεχίζεται απρόσκοπτα για τουλάχιστον 72ώρες μετά την χρήση. Για αυτόν τον λόγο πιθανή εμφάνιση ελαφράς υπεραιμίας ή αισθήματος θερμότητας στην θεραπευόμενη περιοχή είναι απολύτως φυσική και ασφαλής.

Πολύ αποτελεσματικό προϊόν σε περιπτώσεις ινώδους κυτταρίτιδας

 

THERMOREVITALIZING GEL

 

Έντονα θερμαντικό ζελέ λιποδιάλυσης

Ενεργά συστατικά: Εκχύλισμα ιππουρίδας, τζίντζερ, εκχύλισμα Gotu kola, δεντρολίβανο, εκχύλισμα Blueberry, κανέλα, εκχύλισμα ρίζας ρούσκου, γλυκό πορτοκάλι και βαλσαμέλαιο

Εντατικά υπεραιμικό και θερμαντικό προϊόν, αυστηρά για επαγγελματική χρήση και εφαρμογή σε λιπολυτικές  αγωγές σώματος. Εύκολο για επάλειψη ζελέ που περιέχει Αιθέρια Έλαια και Εκχυλίσματα από φαρμακευτικά φυτά    με λειτουργικές αρχές διεγερτικών ιδιοτήτων της μικροκυκλοφορίας. Πολύ πλούσιο σε Πυρίτιο και μεταλλικά στοιχεία, που δρα άμεσα λιπολυτικά και αποσυμφορητικά. Ενεργοποιεί την αποβολή των υγρών, των αλάτων και του λίπους που είναι συσσωρευμένα στις λιποαποθήκες του σώματος. Συμβάλει στην μείωση της διαμέτρου των λιποκυττάρων του υποδόριου λιπώδους ιστού που εμφανίζεται ιδιαίτερα γύρω από τους γλουτούς, την κοιλιά, τους μηρούς και τα χέρια με ισχυρότερη επίδραση στην περιοχή των γλουτών. Βελτιώνει την ροή του αίματος, οξυγονώνει, ενεργοποιεί τις καύσεις και αποσυμφορεί το φλεβικό σύστημα. Οι ανθο-κυανίνες και η πτεροστιλβένη που περιέχει χάρη στο εκχύλισμα Blueberry, υποστηρίζουν την διατήρηση των επιπέδων λιπιδίων και γλυκόζης σε φυσιολογικά επίπεδα, με αποτέλεσμα την αποτροπή της συσσώρευσης λίπους στο σώμα. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος. Κατά την διάρκεια της αγωγής με την χρήση του Thermorevitalizing Gel ο πελάτης θα νοιώσει θερμότητα η οποία θα αυξάνεται σταδιακά μέχρι το επίπεδο ελαφρού καύσου. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δράσης των Αιθέριων ελαίων, όσον αφορά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και των καύσεων στις λιποαποθήκες ως και της διαδικασίας απομάκρυνσης των τοξινών.

Η εφαρμογή του συνίσταται ως:

 • Απλή επάλειψη μετά από λεμφικό χειρομασάζ
 • Επάλειψη μετά από λιπόλυση με μηχανικό τρόπο
 • Επάλειψη πριν από θεραπευτική περιτύλιξη σώματος (body wrap)
 • Επάλειψη πριν ή μετά από σωματική άσκηση (αερόβια ή μη)
 • Συνδυαστική χρήση με τα άλλα δραστικά προϊόντα της σειράς, κατά την εφαρμογή της ολιστικής METODO CERTO (P.N.E.I.)

Η δράση του προϊόντος συνεχίζεται απρόσκοπτα για τουλάχιστον 72ώρες μετά την χρήση. Για αυτόν τον λόγο πιθανή εμφάνιση υπεραιμίας ή αίσθηση θερμότητας στην  θεραπευόμενη περιοχή, είναι απολύτως φυσική και ασφαλής.

Επαλείψτε το προϊόν, αυστηρά στις περιοχές με συσσωρευμένο λίπος. Η χρήση του σε εκτεταμένη περιοχή του σώματος είναι απολύτως ασφαλής, με μόνη ‘’ ενόχληση’’, το έντονο αίσθημα θερμότητας!!!

 

BODY GEL CRIO

 

Αναζωογονητικό και συσφικτικό κρυο ζελέ

Ενεργά συστατικά: Εκχύλισμα κισσού, εκχύλισμα ρίζας ρούσκου, εκχύλισμα μπύρας, εκχύλισμα μάργαρου και μενθόλη

Εύκολο σε επάλειψη gel. Δημιουργεί έντονο αίσθημα ψύχους στις περιοχές εφαρμογής, λόγω του υψηλού ποσοστού μενθόλης που περιέχει. Επαγγελματικό προϊόν για εφαρμογή – χρήση σε θεραπευτικές αγωγές σώματος. Εύκολο για επάλειψη ζελέ, που περιέχει Αιθέρια  Έλαια και Εκχυλίσματα από φαρμακευτικά φυτά, με λειτουργικές αρχές ενεργοποίησης της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας. Εξαιρετικά δραστικό όσον αφορά αντιοιδηματικές εφαρμογές και την αποβολή των υγρών και της λέμφου που λιμνάζουν στα κάτω άκρα. Έντονα συσφικτικό, καταπραϋντικό, δροσιστικό και ανακουφιστικό κυρίως για τις γάμπες και τους αστραγάλους. Βελτιώνει την ροή του αίματος, οξυγονώνει και αποσυμφορεί το φλεβικό σύστημα. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος. Κατά την διάρκεια της αγωγής με την χρήση του Body Gel Crio ο πελάτης θα νοιώσει έντονη δροσιά, ανακούφιση και ευεξία η οποία θα αυξάνεται σταδιακά. Λόγω της αποσυμφόρησης των αναπνευστικών οδών που οφείλετε στην μεγάλη περιεκτικότητα Μενθόλης, θα οξυγονώνεται καλύτερα και το αίσθημα ευεξίας θα αυξάνεται επίσης.

Η εφαρμογή του συνίσταται ως:

 • Απλή επάλειψη μετά από λεμφικό χειρομασάζ.
 • Επάλειψη μετά από λεμφική παροχέτευση με μηχανικό τρόπο
 • Επάλειψη μετά από συσφικτική αγωγή με μηχανικό τρόπο
 • Επάλειψη πριν από θεραπευτική περιτύλιξη σώματος (body wrap)
 • Επάλειψη μετά από σωματική άσκηση (αερόβια ή μη)
 • Συνδυαστική χρήση με τα άλλα δραστικά προϊόντα της σειράς, κατά την εφαρμογή της ολιστικής METODO CERTO (P.N.E.I.)

Η δράση του προϊόντος συνεχίζεται απρόσκοπτα για τουλάχιστον 72ώρες μετά την χρήση. Για αυτόν τον λόγο πιθανή συνεχιζόμενη αίσθηση ψύξης ή δροσιάς στις θεραπευόμενες περιοχές είναι απολύτως φυσική και ασφαλής, καθώς και η παράταση του αισθήματος ευεξίας είναι αναμενόμενη.

Top