Ενυδάτωση – αναζωογόνηση – λάμψη, για ξηρό και κουρασμένο δέρμα

Συνιστάται για τις περιπτώσεις μιας αφυδατωμένης επιδερμίδας κανονικού ή ξηρού δέρματος, που παρουσιάζει έλλειψη υγρασίας αλλά και λιπιδίων.

Αντενδείξεις:

Έγκαυμα, ουλές, φλεγμονή και εκζέματα.

Ενεργά συστατικά:

Φυσικοί ενυδατικοί παράγοντες N.M.F: Σε συνδυασμό με την αρμονική εξισορρόπηση οξέων – βάσεων και την αύξηση της μεταβολικής λειτουργίας ενυδατώνουν και ανανεώνουν το δέρμα.

Εκχύλισμα Aloe Vera: Συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα, ενισχύει την φυσική του άμυνα, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

Βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη): Εμποδίζει τη διαδικασία οξείδωσης στα κύτταρα ως ανασταλτικός παράγοντας των ελεύθερων ριζών, προάγει την συγκράτηση υγρασίας και πυκνώνει τις δομές του δέρματος.

Εκχύλισμα κεχριμπαριού: Βελτιώνει την ιδιότητα διατήρησης υγρασίας του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητα, μειώνει το T.E.W.L (υπερεπιδερμική απώλεια νερού).

Πανθενόλη: Με μεγάλες διεισδυτικές ικανότητες, πλούσια ενυδατική, αναπλαστική και καλμαντική.

Υαλουρονικό οξύ: Ενυδατώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα το δέρμα χάρη  στην ιδιότητά του να συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό ενώ παράλληλα ενισχύει τις κυτταρικές δομές του.

Φυσικός – αγνός ασβεστόλιθος από την Βαλτική, ηλικίας 60 – 70 εκατομμυρίων ετών. Εξισορροπεί την σχέση οξέα / βάσεις, βελτιώνει τη χροιά της επιδερμίδας, βελτιστοποιεί τη ισορροπία υγρασίας, ενδυναμώνει τον συνδετικό ιστό.

Τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν:
Αλλεργιογόνα, αρωματικά έλαια, ορυκτά έλαια, σιλικόνες και EDTA.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 

ΚΩΔΙΚΟΙ > ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ > ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

  • R710.1 > CLEANSER HYDRO > 500ml
  • R700.1 > TONIC HYDRO > 500ml
  • R260.1 > ASTILA ENZYMATIC PEELING > 100gr
  • R772.1 > HYDRO FLASH FLUID > 150ml
  • R750.2 > TRIPLE AQUA BOOSTER > 200ml 
  • R251 > ALGINAT CUCUMBER MASK SET > 10X50gr
  • R517 > SUN HIGH PROTECTION SPF 30 > 200ml