Αγωγή ενυδάτωσης – αναζωογόνησης – λάμψης, για το ξηρό & κουρασμένο δέρμα


Συνιστάται για τις περιπτώσεις μιας αφυδατωμένης επιδερμίδας κανονικού ή ξηρού δέρματος, που παρουσιάζει έλλειψη υγρασίας αλλά και λιπιδίων.

Αντενδείξεις:

Έγκαυμα, ουλές, φλεγμονή και εκζέματα.

Ενεργά συστατικά:

Φυσικοί ενυδατικοί παράγοντες N.M.F: Σε συνδυασμό με την αρμονική εξισορρόπηση οξέων – βάσεων και την αύξηση της μεταβολικής λειτουργίας ενυδατώνουν και ανανεώνουν το δέρμα.

Εκχύλισμα Aloe Vera: Συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα, ενισχύει την φυσική του άμυνα, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

Βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη): Εμποδίζει τη διαδικασία οξείδωσης στα κύτταρα ως ανασταλτικός παράγοντας των ελεύθερων ριζών, προάγει την συγκράτηση υγρασίας και πυκνώνει τις δομές του δέρματος.

Εκχύλισμα κεχριμπαριού: Βελτιώνει την ιδιότητα διατήρησης υγρασίας του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητα, μειώνει το T.E.W.L (υπερεπιδερμική απώλεια νερού).

Πανθενόλη: Με μεγάλες διεισδυτικές ικανότητες, πλούσια ενυδατική, αναπλαστική και καλμαντική.

Υαλουρονικό οξύ: Ενυδατώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα το δέρμα χάρη  στην ιδιότητά του να συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό ενώ παράλληλα ενισχύει τις κυτταρικές δομές του.

Φυσικός – αγνός ασβεστόλιθος από την Βαλτική, ηλικίας 60 – 70 εκατομμυρίων ετών. Εξισορροπεί την σχέση οξέα / βάσεις, βελτιώνει τη χροιά της επιδερμίδας, βελτιστοποιεί τη ισορροπία υγρασίας, ενδυναμώνει τον συνδετικό ιστό.

Τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν:
Αλλεργιογόνα, αρωματικά έλαια, ορυκτά έλαια, σιλικόνες και EDTA.