Πολυλειτουργική θεραπεία Vitamina

 

Συνιστάται ως εντατική θεραπεία αποτοξίνωσης, θρέψης και ανανέωσης που απευθύνεται στο ξηρό και πρώιμα γερασμένο δέρμα, στο άτονο, χλωμό και ταλαιπωρημένο από το περιβάλλον, στο υπερκερατωμένο και έντονα ασφυξιακό, καθώς και σε δέρμα με περιοχές λεκέδων και πανάδων φωτογήρανσης.

VITAMIN C – Το μυστικό για ένα υγιές δέρμα Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) δεν απαντάται μόνο στους φυτικούς οργανισμούς αλλά και σε όλους σχεδόν τους ζωικούς οργανισμούς. Δεν απαντάται μόνο στους ανθρώπους, στους πιθήκους και στα ινδικά χοιρίδια σε ενεργή δομή, ούτε και μπορεί να συντεθεί. Η πρόσληψη της είναι δυνατή, μόνο από εξωτερικές πηγές. Είναι ο καταλυτικότερος παράγοντας σχετικά με την βιοσύνθεση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος, ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία, την σύνθεση της καρνιτίνης και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αναστέλλει τον σχηματισμό των ελευθέρων ριζών και την πρόκληση βλαβών στις στοιβάδες του δέρματος, όπως σε περιπτώσεις ψωρίασης, προγήρανσης, εκζέματος, φωτοευαισθησίας ή άλλων φωτο-εξαρτώμενων δερματικών επιδράσεων ενώ αυξάνει και τον ρυθμό κολλαγονοσύνθεσης.

 

Αντενδείξεις :

Έγκαυμα, ουλές.

Ενεργά συστατικά:

Βιταμίνη C: Ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς – ανοσοποιητικό σύστημα, επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, λευκαίνει, ενυδατώνει, ενεργοποιεί.

Βιταμίνη Α: Διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων και επιβραδύνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Βιταμίνη Ε: Ένας από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, όπως και βασικότατος παράγοντας αντιγήρανσης.

Βιταμίνη F: Επαναφέρει στα φυσιολογικό του επίπεδα το ξηρό, εξασθενημένο και κουρασμένο δέρμα.

Υαλουρονικό οξύ: Λειαίνει αισθητά το δέρμα, σταθεροποιεί και συγκρατεί την υγρασία.

Φυτικό σκουαλένιο: Βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής υδατικής ισορροπίας της επιδερμίδας και προστατεύει από την αφυδάτωση.

Ρετινόλη: Υποκινεί την κυτταρική διαίρεση, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και εξισορροπεί την υπερμελάχρωση.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 

ΚΩΔΙΚΟΙ > ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ > ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

  • L149 > CLEANSING MILK > 400ml
  • L148 > REFRESHING TONIC > 400ml
  • L602 > PAPAYA PEEL OFF MASK SET > 10X30gr
  • L843 > SILK STAMPS WITH VITAMINED FRUITS SET > 2X1pc
  • L841 > VITAMINA COCKTAIL CREAM > 200ml
  • L842 > VITAMINA VELVETY CREAM > 200ml
  • L844 > VITAMINA FRUITY MASK > 200ml
  • L544 > HYALURONIC TOTAL REPAIR > 150ml