Θεραπεία εξισορρόπησης για ευαίσθητο δέρμα

 

Απευθύνεται στο ερεθισμένο, αφυδατωμένο με συμπτώματα αλλεργίας ή γενικότερης ευαισθητοποίησης δέρμα, που έχει χάσει την ισορροπία του για οποιονδήποτε λόγο. Ιδανική μετά από συνεχή έκθεση σε έντονη ζέστη, έντονο κρύο ή περιβάλλον κλιματισμού. Για πρώτη φορά στον κόσμο των καλλυντικών έχει επιτευχθεί η δυνατότητα ελάττωσης του οσμωτικού στρες, χάρη στην συνδυασμένη προσπάθεια Επιστήμης και πρωτοποριακής τεχνολογίας, με σχηματισμό των λεγόμενων οσμωλυτών, οι οποίοι συσσωρεύονται στο κύτταρο και εξισορροπούν την οσμωτική διαφορά μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού κυτταρικού περιβάλλοντος, μέχρι την ελεγχόμενη κρυστάλλωση για τη σταθεροποίηση των πρωτεϊνών  και της κυτταρικής μεμβράνης.

 

Αντενδείξεις:

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε έγκαυμα, ουλές, φλεγμονή ή και εκζέματα.

Ενεργά συστατικά:

Εκχύλισμα  από το φυτό Ανάσταση
Ηρεμιστικό κατά των ερεθισμών, προστατευτικό, αντιοξειδωτικό. Ελέγχει την οσμωτική ισορροπία μεταξύ κυτταροπλάσματος και μεσοκυττάριου διαστήματος. Δρα αντιοξειδωτικά και μειώνει την απώλεια υγρασίας στα κύτταρα, ενεργοποιώντας την παραγωγή προστατευτικών πρωτεϊνών. Χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε άλφα-λινολενικό και σε λινολεϊκό οξύ υποστηρίζει τις αντιφλεγμονώδεις και αναγεννητικές διεργασίες στο δέρμα. Βοηθά στην μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού.

Πρωτεΐνες μεταξιού
Από τα πολυτιμότερα ενεργά συστατικά. Συμβάλουν ενεργά στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και χάρη στα πανομοιότυπα με του δέρματος αμινοξέα που περιέχουν, τις λεγόμενες σερικίνες, προσδίδουν έντονα ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Εκχύλισμα ηλίανθου
Τα θετικά χαρακτηριστικά του ηλίανθου είναι ενθυλακωμένα και απόλυτα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του δέρματος. Το έλαιο του ηλίανθου βοηθά να ενεργοποιηθεί σταδιακά ο βαθύτερος μηχανισμός ανάπλασης του δέρματος. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα κατεστραμμένα από την ηλιακή ακτινοβολία κύτταρα, δημιουργούν την δική τους προστασία καθώς επίσης και το ότι τα εξασθενημένα κύτταρα μπορούν να αναγεννηθούν. Αυτός ο ενεργός μηχανισμός παίζει κυρίαρχο ρόλο στην προστασία από την UV ακτινοβολία.

Βιταμίνη Ε
Η υψηλή  περιεκτικότητα σε φυσική τοκοφερόλη, λειτουργεί σαν ένα πολύ δραστικό φυσικό αντιοξειδωτικό. Μικροσωματίδια νανοπορώδους αργύρου. Μειώνουν τις φλεγμονώδεις διεργασίες και εξασφαλίζουν ότι η επιδερμίδα ανακτά την προσαρμοστικότητα και την αντοχή της στους ερεθισμούς.

Έλαιο κάνναβης
Το έλαιο της κάνναβης έχει εδώ και καιρό αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο ωφέλιμα συστατικά που είναι γνωστά στον άνθρωπο. Προερχόμενο από τους σπόρους της κάνναβης έχει χαρακτηριστεί ως υπερτροφή λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και της μοναδικής του αναλογίας σε ωμέγα-3 προς ωμέγα-6 και γάμμα λινολεϊκό οξύ (GLA) – 2:5:1. Το έλαιο της κάνναβης περιέχει πάνω από 5% καθαρό GLA, μια πολύ υψηλότερη συγκέντρωση από κάθε άλλο φυτό, υψηλότερη ακόμα και από την σπιρουλίνα.

Τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν:
Αλλεργιογόνα, αρωματικά έλαια, ορυκτά έλαια, σιλικόνες, γλυκερίνη, αρώματα, parabens, εναλλακτικά συντηρητικά  και EDTA.

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 

ΚΩΔΙΚΟΙ > ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ > ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

  • R715.1 > SENSITIVE CLEANSING GEL > 500ml
  • R716.1 > SENSITIVE TONIC > 500ml
  • R260.1 > ASTILA ENZYMATIC PEELING > 100gr
  • R308 > RICE BEAUTY MASK SET > 10X30gr
  • R351.1 > MED SENSITIVE MATRIX > 50ml 
  • R361.1 > MED ANTI-REDNESS MATRIX > 50ml
  • R445.1 > ANTI-REDNESS MASK > 200ml
  • R476.1 > AQUA ENERGY CREAM > 200ml
  • R486.1 > AQUA REPAIR CREAM > 200ml