Αντιγηραντική και συσφικτική θεραπεία

 

 

Ιδανική για ώριμο, χαλαρό, γερασμένο, ξηρό, κατεστραμμένο, στρεσαρισμένο και άτονο δέρμα.

Αυτό έχει επιτευχθεί, χάρη στην συνδυασμένη προσπάθεια Επιστήμης και πρωτοποριακής τεχνολογίας, έτσι ώστε να μεταφέρονται στο δέρμα οι πλέον σημαντικές, πολύτιμες λιποδιαλυτές ενεργές ουσίες όπως το συνένζυμο Q10, σε ασύγκριτα μεγάλες ποσότητες, σταθερότητα και διάρκεια αποτελέσματος.

 

Q10> το μυστικό της βιο-ενέργειας

Το συνένζυμο Q10 είναι ένα φυσικό συστατικό που προσομοιάζει με Βιταμίνη μέσα στο σώμα μας και αποτελεί σημαντικό στοιχείο όλων μας των κυττάρων. Παράγεται από τον οργανισμό μας αλλά και προσλαμβάνεται δια μέσου της τροφής.
Είναι ένας κεντρικός σύνδεσμος στον ζωτικό ενεργειακό μεταβολισμό μέσα στα κύτταρα.
Το 95% της εσωτερικής ενεργειακής στάθμης ή άλλως (ATP), ενεργοποιείται μέσω διεργασιών πρόσληψης και μετατροπής του Q10 από την τροφική αλυσίδα και κανένα άλλο υλικό δεν μπορεί να πάρει την θέση του για αυτό τον πολύ σημαντικό ρόλο.

Q10 για το δέρμα > το μυστικό της νεανικής εμφάνισης

Το Q10 είναι ένα φυσικό ενισχυτικό για το μεγαλύτερο όργανό μας, που είναι το δέρμα.
Όμως όταν παρουσιαστούν τα πρώτα σημάδια της ανεπαρκούς παραγωγής και ικανότητας πρόσληψης Q10 στον οργανισμό, τότε το δέρμα μας αναστέλλει τις απαιτήσεις του προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπολοίπων ζωτικών οργάνων όπως η καρδιά και ο εγκέφαλος.
Φυσική συνέπεια αυτού είναι η επιτάχυνση της γήρανσης των κυττάρων του δέρματος. Έτσι μόνο με επιπρόσθετες εσωτερικές και εξωτερικές ”ενεργειακές πηγές” μπορούν να ‘’ξαναγεμίσουν’’ οι κυτταρικές στοιβάδες, ώστε να επαναλειτουργήσουν σωστά και με ικανοποιητική προστασία ενάντια στις εξωτερικές επιδράσεις.

Το Q10 παίζει ένα διπλό ρόλο κλειδί

Ακόμη παρέχει ενέργεια στις φυσικές διεργασίες του δέρματος και πολλά αντιοξειδωτικά για ουδετεροποίηση των ελευθέρων ριζών.
Θα λέγαμε ότι είναι ο ”προστατευτικός μανδύας” κατά της δράσης καταστροφής και πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Αντενδείξεις:

Έγκαυμα, ουλές, φλεγμονή και εκζέματα.

Ενεργά συστατικά:

Βιομεταφορείς νανο-λιπιδίων με Q10 > Η ενθυλάκωση του συνένζυμου Q10, επιτρέπει στα ενεργά συστατικά να έχουν την μέγιστη απορρόφηση από το δέρμα, οδηγώντας το σε άμεσα ορατή αναγέννηση στις βαθύτερες στοιβάδες του. Εκχύλισμα ηλίανθου > Τα θετικά χαρακτηριστικά του ηλίανθου είναι ενθυλακωμένα και απόλυτα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του δέρματος. Το έλαιο του ηλίανθου βοηθά να ενεργοποιηθεί σταδιακά ο βαθύτερος μηχανισμός ανάπλασης του δέρματος. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα κατεστραμμένα από την ηλιακή ακτινοβολία κύτταρα, δημιουργούν την δική τους προστασία καθώς επίσης και το ότι τα εξασθενημένα μπορούν να αναγεννηθούν. Αυτός ο ενεργός μηχανισμός παίζει κυρίαρχο ρόλο στην προστασία από την UV ακτινοβολία, καθώς υποστηρίζει και συμπληρώνει τα αντηλιακά φίλτρα του προϊόντος. Πεπτίδια από έλαια βάμβακος > Βοηθούν την προστασία του DNA από την ηλιακή ακτινοβολία και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την άμεση διέγερση της φυσικής λειτουργίας αναγέννησης και ανάπλασης των κυττάρων, ακριβώς όπως συμβαίνει σε ένα υγιές δέρμα. Βιταμίνη Ε > Το έλαιο ηλίανθου με την υψηλή του περιεκτικότητα σε φυσική τοκοφερόλη, λειτουργεί σαν ένα πολύ δραστικό φυσικό αντιοξειδωτικό. Εκχύλισμα μανόλιας > Το εκχύλισμα από το εσωτερικό της μανόλιας είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πολυφαινόλες με έντονα αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα. Πρωτεΐνη σόγιας > Ένα μίγμα από φυτικά και συνθετικά πολυπεπτίδια σταθεροποιεί την κυτταρική μεμβράνη, βοηθώντας παράλληλα το κύτταρο να ενεργοποιήσει τους φυσικούς αντιοξειδωτικούς του μηχανισμούς. Εκχύλισμα Ginger > Διεγείρει την αιματική κυκλοφορία στο δέρμα, η οποία με την σειρά της βελτιώνει την παροχή ενέργειας στα κύτταρα με ταυτόχρονη αποβολή των προϊόντων καύσης. Το Ginger είναι επίσης άριστο αντιφλεγμονώδες, καθαριστικό και αντισηπτικό. Ακόμη μπορεί και περιορίζει την ενζυμική αποσταθεροποίηση στο κύτταρο, με συνέπεια να προάγεται η κολλαγονογένεση στο δέρμα. Fucose > πλούσιος πολυσακχαρίτης Έχει ένα απαλυντικό αποτέλεσμα στις γραμμές και τις ρυτίδες. Εξάγεται από το καλαμπόκι και την σόγια και έχει την ικανότητα να αυξάνει το επίπεδο υγρασίας στο δέρμα έως 79% μέσα σε τρείς μόνο ώρες. Προστατεύει, ενυδατώνει, βοηθά στην αναγέννησή του δέρματος και το καθιστά πιο ευλύγιστο. Εκχύλισμα ρίζας Paracress > Ένα φυτικό προϊόν το οποίο αδρανοποιεί τους μυς του προσώπου και ελαττώνει την δημιουργία ρυτίδων έκφρασης.

Τα προϊόντα της αυτής της σειράς δεν περιέχουν:
Αλλεργιογόνα, αρωματικά έλαια, ορυκτά έλαια, σιλικόνες, γλυκερίνη, αρώματα, parabens, εναλλακτικά συντηρητικά και EDTA.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 

ΚΩΔΙΚΟΙ > ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ > ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

  • R100 > SYNERGY CLEANSING GEL > 100ml
  • R440.1 > PEEL A.H.A MASK > 200ml
  • R315.1 > A.H.A SERUM 15% > 50ml
  • R140.1 > SKIN ENERGIZER Q10 > 50ml
  • R120.2 > VITALITY Q10 CREAM > 200ml
  • R130.2 > TIMELESS AGE Q10 CREAM > 200ml
  • R308 > RICE BEAUTY MASK SET > 10X30gr