Γιατί να επιλέξω τα προϊόντα των εργαστηρίων Isabelle Lancray Paris για την καθημερινή φροντίδα και προστασία του δέρματός μου;

Γιατί από το 1950 έως σήμερα η Εταιρεία έχει οδηγό και έμπνευση την αείμνηστη ιδρυτή, και πλέον με υπερσύγχρονη Βιομιμητική πατενταρισμένη τεχνολογία, παρέχει στις ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων της, πολύτιμα ενεργά συστατικά μοναδικής αποτελεσματικότητας:

 

Μερικά από τα πατενταρισμένα® ενεργά συστατικά των εργαστηρίων  Isabelle Lancray Paris είναι και τα: 

Celactive® – Shape: Σύμπλεγμα Forskolin, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του δερματικού ιστού, βοηθώντας στην απώλεια βάρους. Δρα ως βιο-μεταφορέας ενεργοποιώντας όλα τα είδη κυτταρικών ενζύμων. Περιέχει καφεΐνη η οποία συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών, ενώ μειώνει και την δραστικότητα συγκεκριμένων ενζύμων, με αποτέλεσμα καύση λίπους. 

Dermohydrine®: Σύμπλεγμα από λεκιθίνη και έλαιο λούπινου, πλούσιο σε πεπτίδια και ιχνοστοιχεία (χαλκό, ψευδάργυρο, σίδηρο). Ακόμη βιταμίνες Β3, Β5 που διεγείρουν την μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων, βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία. 

Fig oil®: Λάδι από σύκο,100% φυσικό. Περιέχει 50% σάκχαρα, ένζυμα, φλαβονοειδή, αμινοξέα και βιταμίνες. Έχει έντονα συσφικτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Χάρη στα μέταλλα, τα αντιοξειδωτικά και τις βιταμίνες Α, C, & Β που περιέχει, αναζωογονεί το δέρμα και προλαμβάνει την γήρανσή του. 

Smart Crystals® Resveratrol: Αντιοξειδωτικά σε πρωτοφανείς συγκεντρώσεις!! Η Ρεσβερατρόλη σαν ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και μπορεί να αποτελέσει την ασπίδα προστασίας του οργανισμού! Επέκταση της κυτταρικής μακροζωίας – Καρδιαγγειακή προστασία – Ρύθμιση στην παραγωγή της ινσουλίνης – Αύξηση της φυσικής κατάστασης και της σωματικής αντοχής – Προστασία νευρώνων του κεντρικού νευρικού συστήματος, από την νόσο Αλτσχάιμερ – Προστασία από τα καρκινογόνα κύτταρα. 

UV Caps®: Συνδυασμός πλεονεκτημάτων χημικών – φυσικών φίλτρων, που μπλοκάρουν αποκλειστικά την UV ακτινοβολία. Αυτή η επίσης κατοχυρωμένη® μέθοδος σταθερού φορέα για τα χημικά φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας, παρέχει στο δέρμα ευρεία προστασία από βλάβες UV. Η μοναδική σύνθεση του περιβλήματός τους, εγγυάται ότι παραμένουν στην επιφάνεια του δέρματος, δεν διαχέονται και  σχηματίζουν ομοιόμορφη μεμβράνη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι φιλικοί προς το δέρμα, όχι αλλεργιογόνοι όπως οι μικρο-χρωστικές ουσίες και ταυτόχρονα σταθεροί όπως τα χημικά φίλτρα UV. Λόγω της υψηλής τους συγκέντρωσης, έχουν βελτιωμένη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. 

Hydractin®: Ενεργό συστατικό σε 3 επίπεδα προστασίας: * Ως πηγή ενέργειας για την τόνωση του μεταβολισμού των κυττάρων και σημαντική ενίσχυση των επιπέδων υγρασίας στο δέρμα. * Με τα άλγη να μειώνουν την διαδερμική απώλεια νερού. * Με τα ενεργά ένζυμα από παπάγια, να υποστηρίζουν την φυσική διαδικασία απολέπισης. 

Glycolift®: Αυτό το συστατικό δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας σαν ένα ‘’δεύτερο’’ δέρμα, το οποίο εμποδίζει τους εξωτερικούς ρύπους να διεισδύσουν, ενώ απομακρύνει πολύ εύκολα αυτούς που επικάθονται στην επιφάνεια του. Περιέχει προβιοτική γλυκάνη, η οποία και στηρίζει τη χλωρίδα του δέρματος, ενισχύοντας έτσι τις φυσικές του άμυνες.

Top