Σκευάσματα βιολογικής απολέπισης

BioPeel plus

 

30ml

pH 3,5

BioPeel + Lactobionic + Υαλουρονικό οξύ

Γλυκολικό οξύ 10% – Λακτοβιονικό οξύ 2% – Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους                                         (5-10 kDA) και Άλφα υδροξυοξέα φρούτων

Θεραπεία υψηλής απόδοσης, η οποία μέρα με την μέρα, αυξάνει τον κύκλο ανανέωσης των κυττάρων                                     και ανανεώνει το δέρμα, καθιστώντας το νεότερο, πιο φωτεινό και ομοιόμορφο.                                                                 Το BioPeel plus είναι ένα υγρό τζελ με ενυδατική δράση, που εξισορροπεί την ανανέωση                                       του δέρματος, για ένα δέρμα που είναι αμέσως πιο καθαρό, λείο, φωτεινό και ομοιογενές.

Η ειδική του σύνθεση βασίζεται σε γλυκολικό οξύ, υαλουρονικό οξύ, γαλακτοβιονικό οξύ                                             και άλφα υδροξυοξέα που λαμβάνονται απευθείας από φρούτα. Μειώνει τις ρυτίδες και τις ατέλειες (διαφορετικοί τύποι κηλίδων, διασταλμένοι πόροι, γκρι χρώμα), αποκαθιστά το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης, εξομαλύνει την επιδερμίδα και δίνει μια εξαιρετική φωτεινότητα χαρακτηριστική                          του νεότερου δέρματος, για ένα πραγματικά νέο εφέ δέρματος.

Το BioPeel plus δρα αποτελεσματικά σε δύο διαφορετικά επίπεδα: Πρώτα στην επιφάνεια                                         απολήγοντας στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και εξαλείφοντας τα νεκρά κύτταρα                                       και τις ακαθαρσίες, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τους διασταλμένους πόρους. Κατά δεύτερον                              και σε βάθος διεγείρει τον κυτταρικό κύκλο εργασιών, εξουδετερώνοντας το σχηματισμό σκοτεινών κηλίδων και προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

 

Ενδείξεις

  • πρόληψη και θεραπεία της φωτογήρανσης και της χρονο-γήρανσης
  • μεσαίες και βαθιές ρυτίδες
  • αστάθεια και απώλεια πυκνότητας δέρματος
  • θαμπό και αδιαφανές δέρμα
  • υπερχρωματισμός και κηλίδες δέρματος
  • απώλεια τόνου δέρματος από το πρόσωπο και το λαιμό
  • απουσία φωτεινότητας

 

 

BioPeel

 

3 ml

pH 4,0

Με απαλές προοδευτικές πολλαπλές δράσεις

Γαλακτικό οξύ 32% – Γλυκολικό οξύ 15% – Κιτρικό οξύ 6% Μηλικό οξύ 1% – Τρυγικό οξύ 1%

Το BioPeel είναι ένα συμπύκνωμα 5 φυτικών εκχυλισμάτων από: μύρτιλλα, ζαχαροκάλαμο, ζάχαρη, σφενδάμι, πορτοκάλι και λεμόνι.

Το BioPeel είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μια φυσική και αποτελεσματική απολέπιση.
Ιδανικό για δράση βαθιάς κερατόλυσης πριν από οποιαδήποτε θεραπεία.

Προωθεί την ανανέωση των κυττάρων.
Μέγιστη απόδοση με ελάχιστο ερεθισμό.

Προάγει την λάμψη του δέρματος.

 

Ενδείξεις

  • υψηλή δράση κερατόλυσης
  • μπορεί να εφαρμοστεί πριν από οποιαδήποτε δερματολογική θεραπεία όπως:
    φωτοθεραπεία, λέιζερ, βελόνες, RF και οποιαδήποτε άλλη καλλυντική μέθοδο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total peel

Αντιμυκητιακές ιδιότητες – καταπολέμηση της ακμής

50 ml

                                                             pH 0,8

Πυρουβικό οξύ 40% + Γαλακτικό οξύ 10%

Το πυρουβικό οξύ είναι ένα άλφα-κετοξύ με κερατολυτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.                                     Χάρη στη μεγαλύτερη λιποφιλία που του προσδίδει η ομάδα κετόνης στο μόριο,                                                                   το πυρουβικό οξύ δείχνει ένα αξιοσημείωτο προφίλ διείσδυσης μέσω του δέρματος και συγκεκριμένα μια αξιοσημείωτη συγγένεια για τα πιλο-σμηγματοειδή θυλάκια.

Ιδανικό για τη θεραπεία διαφόρων προφίλ ακμής, γήρανσης, φωτογήρανσης και υπερχρωματισμού.

Το γαλακτικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξύ με πολλές ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.  Διεγείρει την παραγωγή πρωτεογλυκάνων και κολλαγόνου στο χόριο, έχει ενυδατική και συσφικτική δράση επειδή αυξάνει τη συγκέντρωση του υαλουρονικού οξέος στην εξωκυτταρική μήτρα.

 

Ενδείξεις

  • μέτρια έως σοβαρή γήρανση
  • στάδιο III και IV
  • προηγμένη φωτογήρανση
  • βαθιές ρυτίδες
  • ακανόνιστος τόνος
  • μεσαίες και βαθιές ουλές ακμής
  • επιδερμικός υπερχρωματισμός

 

 

 

 

Jess

Διόρθωση φωτογήρανσης και θεραπεία υπερχρωματισμού

50 ml

pH 1.8

Σαλικυλικό οξύ 14% + γαλακτικό οξύ 14% + ρεσορκινόλη 14%

Το Jessner’s Solution είναι ένα παρασκεύασμα βασισμένο σε ένα μίγμα ουσιών                                                            (σαλικυλικό οξύ, γαλακτικό οξύ, ρεσορκινόλη και μετουσιωμένη αλκοόλη) που χρησιμοποιείται                                         για επιφανειακή και πολύ επιφανειακή απολέπιση. Είναι ένα καλό απολεπιστικό, προικισμένο                                              με καλή κερατολυτική ισχύ και θεωρείται η λύση για τη θεραπεία μικρών ρυτίδων.

Αποτελείται από μια προκαθορισμένη συγκέντρωση, για αυτό το ξεφλούδισμα καθορίζεται                                           από τα στρώματα που εφαρμόζονται στην περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί.
Όταν η λύση του Jessner χρησιμοποιείται μόνη της, επιτρέπει μια επιφανειακή απολέπιση,                                                       ενώ αν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, η ισχύς της αυξάνεται για να λάβει                                                   τα χαρακτηριστικά μιας μέσης απολέπισης.
Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο βήτα-υδροξύ, που δρα ως κερατολικός παράγων και ρυθμιστής σμήγματος. Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, στυπτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

 

Το γαλακτικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξυοξύ με ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.                           Διεγείρει την παραγωγή πρωτεογλυκάνων και κολλαγόνου στο χόριο και έχει ενυδατική                                          και συσφικτική δράση. Η ρεσορκινόλη είναι ένα φαινολικό παράγωγο με κερατολυτικές                                      και αναγεννητικές ιδιότητες που καταπολεμά τους μελανικούς υπερχρωματισμούς.

 

Ενδείξεις

  • γήρανση του δέρματος σταδίου I έως II
  • ήπια έως μέτρια φωτογήρανση
  • γραμμές έκφρασης και επιφανειακές ρυτίδες
  • απώλεια σταθερότητας
  • διασταλμένοι πόροι
  • θαμπό και αδιαφανές δέρμα
  • χρωστική διαταραχή

 

 

 

Acne

Αντιμυκητιακές ιδιότητες και θεραπεία ακμής

Πυρουβικό οξύ 20% + σαλικυλικό οξύ 20%

Το πυρουβικό οξύ είναι αποτελεσματικό στη μείωση του μελάσματος, του μεταφλεγμονώδους υπερχρωματισμού και παίζει σημαντικό ρόλο στον αποχρωματισμό και με ανασταλτική δράση                         κατά των κερατινοκυττάρων. Έχει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και σμηγματορυθμιστικές ιδιότητες. Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο βήτα-υδροξύ, που δρα ως ρυθμιστής σμήγματος.                  Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, στυπτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

 

 

50 ml

                                                             pH 1.8

 

 

Ενδείξεις

  • ακτινική κεράτωση
  • φλεγμονώδης ακμή
  • μεσαίου βαθμού ουλές ακμής
  • υπερχρωματισμός
  • ροδόχρου ακμή

 

 

 

 

 

 

 

 

Melanin

Θεραπεία φωτογήρανσης και υπερχρωματισμού

50 ml

                                                             pH 1.0

Πυρουβικό οξύ 20% + ρεσορκινόλη 10% + φυτικό οξύ 6%

Το πυρουβικό οξύ είναι αποτελεσματικό στη μείωση του μελάσματος, του μεταφλεγμονώδους υπερχρωματισμού, παίζει σημαντικό ρόλο στον αποχρωματισμό και με ανασταλτική δράση                                 κατά των κερατινοκυττάρων. Έχει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και σμηγματορυθμιστικές ιδιότητες. Η ρεσορκινόλη είναι ένα φαινολικό παράγωγο με κερατολυτικές και αναγεννητικές ιδιότητες, καταπολεμά τους μελανικούς υπερχρωματισμούς και έχει λευκαντικό αποτέλεσμα.                         Φυτικό οξύ με χειλικό χαλκό που ενθαρρύνει την αναστολή ενζύμων τυροσινάσης και οδηγεί                                σε σταδιακό αποχρωματισμό.

 

Ενδείξεις

  • επιφανειακές και επιδερμικές χρωστικές αλλοιώσεις
  • ηλιακές κηλίδες
  • θαμπό δέρμα ή δέρμα με άνισο τόνο
  • Είναι κατάλληλο για περιοχές του σώματος με υπερχρωματισμό

Κάθε συσκευασία περιέχει ένα εξουδετερωτικό διάλυμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISABILITATO PR-Factor

Αντιγήρανση, ουλές και ραγάδες

 

5 φιαλίδια x 5ml

                                                             pH 2,5

TCA 33% + Kojic acid 5% + DMAE 5%

Το PR-Factor είναι μια μέθοδος για ιατρική χρήση που βασίζεται σε TCA (τριχλωροοξικό οξύ),                    Kojic Acid και είναι ικανή να διεγείρει και να αναμορφώσει το βαθύ χόριο χωρίς να προκαλέσει ερεθισμό στην επιφάνεια του δέρματος. Το PR-Factor χρησιμοποιεί την αναδιαρθρωτική δράση                       του τριχλωροξικού οξέος για να προκαλέσει μια αναγεννητική διαδικασία σε ινοβλάστες                                   και κολλαγόνο. Το PR-Factor είναι μια εναλλακτική λύση για την ενέσιμη βιοαναβίωση,                                       μια διαδικασία που προκαλεί, μετά τη θεραπεία, τα τυπικά αποτελέσματα μιας επεμβατικής διαδικασίας Αισθητικής. Η σύνθεση του PR-Factor εκμεταλλεύεται τις ιδιότητες της δερματικής διέγερσης του TCA που χρησιμοποιείται στο 33% σε συνδυασμό με Kojic acid και DMAE.                                          Το TCA είναι ένα μικρό μόριο και επαρκώς λυοφιλοποιημένο, ώστε να διεισδύσει γρήγορα                                στο στρώμα κερατοειδούς και την επιδερμίδα και το χόριο αργότερα, ευνοώντας τη δραστηριότητα των ινοβλαστών διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων και σχηματίζοντας νέες ίνες κολλαγόνου.

Είναι ένας παράγοντας αποφλοίωσης γνωστός στην ιατρική που προκαλεί μια απόκριση                                    που σχετίζεται με το στρες (SSRS, Skin Stress Response System) που ενεργοποιεί τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος και παράγοντες ανάπτυξης όπως PDGF-B, TGF-beta1, TGF-alpha,     VEGF. Το Kojic Acid διεισδύει βαθιά αναστέλλοντας τα ένζυμα που σχηματίζουν μελανίνη,  καθορίζει μια δράση που αποτρέπει τις μεταφλεγμονώδεις χρωστικές ουσίες.

Το DMAE είναι μια αντιγηραντική ουσία που δρα στις μυϊκές ίνες, προκαλώντας τόνωση των μυών, έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει το κύτταρο από επιθέσεις ελεύθερων ριζών, αυξάνοντας                την κυτταρική θαλερότητα, συμβάλλοντας στην ισχυρή εξασθένηση των δερματικών προβλημάτων.

Το PR-Factor είναι ένα ασφαλές προϊόν, δεν προκαλεί ‘’λευκό πάγωμα’’ (σχηματισμός λευκής επικάλυψης που συνδέεται με την πήξη των πρωτεϊνών του δερματικού συνδετικού ιστού)                                      παρόλο που περιέχει TCA σε υψηλό ποσοστό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση ραγάδων, ουλών που προκαλούνται από ανεμοβλογιά, ακμή και μέλασμα. Το αποτέλεσμα εκτιμάται αμέσως                           από τον πάσχοντα, επειδή το δέρμα εμφανίζεται αμέσως πιο θολό και λείο.

 

Ενδείξεις

  • πρόληψη και θεραπεία της φωτογήρανσης και της φυσικής γήρανσης
  • θεραπεία μελάσματος και κηλίδων δέρματος και ραγάδων, πρόσθετο στη θεραπεία της ακμής
  • απώλεια τόνου δέρματος από το πρόσωπο

 

 

 

 

Μανδελικό οξύ

30% & 40%

για το σμηγματορροϊκό και δυσχρωμικό δέρμα

 

50 ml

                                                             pH 2,0

 

Το μανδελικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξυοξύ (AHA) που λειτουργεί σπάζοντας τις πρωτεϊνικές γέφυρες μεταξύ των κερατοκυττάρων, προκαλώντας την διάσπασή τους.
Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και των πρωτεογλυκάνων όπως και τη διαδικασία                                 δερματικής αναζωογόνησης.

Λόγω του μεγαλύτερου μοριακού του μεγέθους, διεισδύει με χαμηλότερο ρυθμό από τα άλλα οξέα     για πιο ήπια, πιο προοδευτική χημειο-αποφλοίωση.
Η κύρια ένδειξη για τη χρήση του είναι για μια επιφανειακή έως μέση χημική απολέπιση,                                                     που δρα χωρίς να προκαλεί καύση ή ερυθρότητα.

Έχει αντιβιοτικές ιδιότητες και επομένως είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία της μη κυστικής φλεγμονώδους ακμής. Έχει επίσης υψηλές ικανότητες αποχρωματισμού.

 

 

30% >>> Ενδείξεις

  • προπαρασκευαστική απολέπιση
  • ομαλοποίηση της έκκρισης σμήγματος και μείωση μεγέθους πόρων
  • ενοποιεί τον τόνο του δέρματος
  • για μεσοθεραπεία και μάσκα
  • θεραπείες λεύκανσης

 

40% >>> Ενδείξεις

  • διασταλμένοι πόροι & έλεγχος της έκκρισης σμήγματος
  • ενοποιεί τον τόνο του δέρματος και μειώνει τη δυσχρωμία

 

 

Σαλικυλικό οξύ

για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής

 

 

50 ml

                                                             pH 2,0

 

Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα χαμηλό υδρόφιλο βήτα-υδροξυοξύ, που δρα ως επιλεκτικό                                              κερατολυτικό στα κερατινοκύτταρα, με αποτέλεσμα την ταχεία αραίωση της κεράτινης στοιβάδας.

Η απολεπιστική του δράση συγκεντρώνεται στα πρώτα στρώματα της επιδερμίδας.                                           Επιπλέον, λόγω της λιποφιλικότητάς του, διεισδύει εύκολα στους πόρους, ελέγχοντας                                        την έκκριση σμήγματος. Ακόμη είναι πολύ χρήσιμο στην εξάλειψη της κερατίνης και του σμήγματος των ωοθυλακίων.
Διεισδύει πολύ αποτελεσματικά στις φλεγμονώδεις βλάβες του ίδιου, όπου και δρα ως βακτηριοστατικό και απολυμαντικό χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά εκείνους που είναι ξηροί ή τείνουν                                     να υπερκερατινοποιηθούν, ακάθαρτα, με ακμή, comedogenic και σμηγματορροϊκά.                                                Συνιστάται επίσης για ορισμένες περιοχές του σώματος, όπως πλάτη, γόνατα και αγκώνες.

Ενδείκνυται σε φωτογήρανση, papulopustular ακμή (ήπια έως μεσαίου μεγέθους ακμή),                                επιδερμική υπερμελάνωση, rosacea. Έχει επίσης αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

 

 

10% >>> Ενδείξεις

 

  • προπαρασκευαστική απολέπιση
  • θαμπό δέρμα
  • γραμμές έκφρασης και πολύ επιφανειακές ρυτίδες
  • βελτιώνει την εμφάνιση ραγάδων
  • καθαρίζει το δέρμα για να το προετοιμάσει για τις επόμενες ιατρικές διαδικασίες
  • ασχοληθείτε πριν από τις θεραπείες μεσοθεραπείας με μεσο-κοκτέιλ και μάσκες

 

 

 

 

 

 

 

20% >>> Ενδείξεις

  • διασταλμένοι πόροι
  • επιφανειακές ουλές ακμής
  • μέτρια ακτινική κεράτωση
  • σμηγματορροϊκή δερματίτιδα

 

 

 

 

30% >>> Ενδείξεις

  • διασταλμένοι πόροι
  • μεσαίες ουλές ακμής
  • ακτινική κεράτωση
  • σμηγματορροϊκή δερματίτιδα
  • comedogenic ή μέτρια φλεγμονώδης ακμή

 

Κάθε συσκευασία περιέχει ένα εξουδετερωτικό διάλυμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γαλακτικό οξύ

 

Υψηλή ενυδατική δράση για ευαίσθητο, ξηρό και λεπτό δέρμα

Το γαλακτικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξύ οξύ με ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.                    Λειτουργεί σπάζοντας τις συνδέσεις μεταξύ των κερατοειδών κυττάρων και της στοιβάδας κερατοειδούς, απελευθερώνοντάς τα και μειώνοντας το πάχος του υπερκερατικού στρώματος.

Αλληλοεπιδρά με υποδοχείς ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή πρωτεογλυκάνων                                        και κολλαγόνου στο χόριο. Έχει μια φυσική ενυδατική επίδραση στο δέρμα, προσελκύοντας                             μόρια νερού στο στρώμα κερατοειδούς, διεγείροντας τη σύνθεση κεραμιδίου και ενισχύοντας                                              και ρυθμίζοντας τη λειτουργία φραγμού.

Για τον υψηλό βαθμό ανεκτικότητας, συνιστάται για τις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός                                    και το ντεκολτέ. Το γαλακτικό οξύ είναι αποτελεσματικό σε περιπτώσεις υπερχρωματισμού, φωτογήρανσης, επιφανειακών ρυτίδων, μελάσματος και αστάθειας των ιστών.

 

 

 

50 ml

                                                             pH 2,0

 

30% >>> Ενδείξεις

  • προπαρασκευαστική απολέπιση
  • θαμπό δέρμα
  • γραμμές έκφρασης και πολύ επιφανειακές ρυτίδες
  • βελτιώνει την εμφάνιση ραγάδων
  • μεσοθεραπεία
  • μαζί με μάσκα (Botophase, Biobalance)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

40% >>> Ενδείξεις

  • γήρανση του δέρματος σταδίου ΙΙ
  • γραμμές έκφρασης και επιφανειακές ρυτίδες
  • μειώνει τις ραγάδες
  • βελτιώνει τις περιπτώσεις ροδόχρου ακμής και κουπερόζης
  • γήρανση του δέρματος σταδίου III
  • μέτρια φωτογήρανση
  • μεσαίες ρυτίδες
  • αστάθεια του δέρματος
  • βελτιώνει τις περιπτώσεις κουπερόζης και ροδόχρου ακμής

 

 

 

 

50% >>> Ενδείξεις

  • γήρανση του δέρματος σταδίου III
  • μέτρια φωτογήρανση
  • μεσαίες ρυτίδες
  • μειώνει τις ραγάδες
  • αστάθεια του δέρματος
  • βελτιώνει τις περιπτώσεις κουπερόζης και ροδόχρου ακμής

Κάθε συσκευασία περιέχει ένα εξουδετερωτικό διάλυμα

 

 

 

 

 

Γλυκολικό οξύ

Υψηλή ικανότητα διείσδυσης για όλους τους τύπους δέρματος

Το γλυκολικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξυ οξύ και είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες ουσίες στην Αισθητική και την Αισθητική Ιατρική (σε διαφορετικές συγκεντρώσεις) για την επιφανειακή απολέπιση. Έχει μια ήπια κερατολυτική δράση, ενεργεί μειώνοντας τη συνοχή των νεοσυσταθέντων κερατοκυττάρων, στο επίπεδο της βαθιάς κεράτινης στιβάδας.

Ενθαρρύνει την κυτταρική αναγέννηση και προάγει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκάνη, ενώ αυξάνει                  και τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, ενώ ενισχύει τη φυσική λειτουργία φραγμού του δέρματος.                        Το γλυκολικό οξύ είναι ικανό να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου.

Με αυτόν τον τρόπο η δομή του συνδετικού ιστού βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό και το δέρμα δένεται κατά 20% -30%. Ενδείκνυται για τη θεραπεία της γήρανσης του δέρματος, της φωτογήρανσης,                          των ρυτίδων, του υπερχρωματισμού, της ανωμαλίας και της ομοιομορφίας του τόνου του δέρματος.

 

 

 

 

 

50 ml                                                       50 ml

 

                                                pH 2,0                                            pH <1

 

20% >>> Ενδείξεις

  • προπαρασκευαστική απολέπιση
  • γήρανση του δέρματος πρώτου σταδίου
  • μειώνει τις γραμμές έκφρασης και τις επιφανειακές ρυτίδες
  • ενοποιεί τον τόνο του δέρματος
  • μεσοθεραπεία, με μάσκα (Botophase, Biobalance)

 

 

35% >>> Ενδείξεις

  • γήρανση του δέρματος σταδίου ΙΙ, βελτίωση εμφάνισης ραβδώσεων
  • μειώνει τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες και τον ακανόνιστο τόνο

 

 

 

 

 

50% >>> Ενδείξεις

  • γήρανση του δέρματος σταδίου III
  • μέτρια φωτογήρανση
  • μεσαίες ρυτίδες
  • διασταλμένοι πόροι
  • αστάθεια του δέρματος
  • επιφανειακές ουλές ακμής
  • μέτρια δυσχρωμία

           

 

                                                 

 

75% >>> Ενδείξεις

  • μέτρια έως σοβαρή γήρανση του δέρματος (βαθμός III-IV)
  • προχωρημένη φωτογήρανση
  • μεσαίες και βαθιές ρυτίδες
  • αστάθεια του δέρματος
  • μεσαίες ουλές ακμής
  • ηλιακές και γεροντικές φακίδες
  • διαταραχές χρωστικών ουσιών