Ενεργειακή anti-pollution θεραπεία

Αποτελεσματικότατη αντιοξειδωτική αγωγή, με άμεσα αντιγηραντικά αποτελέσματα. Ενάντια στο stress, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τα βαρέα μέταλλα, το όζον, την υπεριώδη ακτινοβολία και την αφυδάτωση.

Αντενδείξεις:

Έγκαυμα, ουλές.

Ενεργά συστατικά:

Smart Crystals®Resveratrol: Κρυσταλοποιημένα νανοσώματα Ρεσβερατρόλης, τα οποία έχουν την δυνατότητα να παρέχουν μέσω σταθερής διαλυτότητας, συγκέντρωση ενεργής ουσίας στους δερματικούς ιστούς, έως και 20 φορές μεγαλύτερη από προηγούμενες μεθόδους.

UV Caps Κατοχυρωμένη® μέθοδος σταθερού φορέα για τα χημικά φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας, που παρέχει στο δέρμα ευρεία προστασία από βλάβες UV. Κατασκευασμένα από φυσικά υλικά που ενθυλακώνονται και περιβάλλουν με ασφάλεια το φίλτρο προστασίας. Η μοναδική σύνθεση του περιβλήματός τους, εγγυάται ότι παραμένουν στην επιφάνεια του δέρματος, δεν διαχέονται και σχηματίζουν ομοιόμορφη μεμβράνη. Λόγω της υψηλής τους συγκέντρωσης στην επιφάνεια του δέρματος, οι κάψουλες προστασίας από UV παρέχουν επίσης βελτιωμένη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

Hydractin® Λειτουργεί ως ένα μοναδικό ενεργό συστατικό σε τρία επίπεδα προστασίας: Ως πηγή ενέργειας για την τόνωση του μεταβολισμού των κυττάρων, η οποία ενισχύει και σημαντικά τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Τα συστατικά από τα άλγη μειώνουν σε μεγάλο βαθμό την διαδερμική απώλεια νερού. Τέλος τα ενεργά ένζυμα από παπάγια, υποστηρίζουν τη φυσική διαδικασία απολέπισης του δέρματος, για να το ‘’αφήσουν’’ πιο φρέσκο, πιο λαμπερό και πιο ελκυστικό.

Glycolift Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ σαν ένα ‘’δεύτερο’’ δέρμα, το οποίο εμποδίζει τους εξωτερικούς ρύπους να διεισδύσουν, ενώ απομακρύνει πολύ εύκολα αυτούς που επικάθονται στην επιφάνεια του. Παράλληλα αδρανοποιεί τα βαρέα μέταλλα που επικολλώνται στο δέρμα μέσω του νερού ή του ατμοσφαιρικού αέρα.

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 

ΚΩΔΙΚΟΙ > ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ > ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

  • L149 > CLEANSING MILK > 400ml
  • L148 > REFRESHING TONIC > 400ml
  • L602 > PAPAYA PEEL OFF MASK SET > 10X30gr
  • L541 > MISSION DE-STRESS GEL CREAM > 200ml
  • L542 > MISSION DEFENSE CREAM > 200ml
  • L543 > HYALURONIC FILLER > 150ml
  • L544 > HYALURONIC TOTAL REPAIR > 150ml
  • L546 > MISSION FRESH MASK > 200ml
  • L547 > MISSION INTENSE EYE CONTOUR GEL > 50ml