Dr. Rimpler’s brand

Η Dr. RIMPLER COSMETICS, ξεκίνησε το 1986 ως μία οικογενειακή επιχείρηση συνεχώς εξελισσόμενη και με φιλοδοξία να αποτελέσει μια καινοτόμο δημιουργία, με φόντο την επιστήμη της Φυσικής, της Χημείας και της Βιολογίας. Ακολούθησε μια πιστοποιημένη παραγωγή θεραπευτικών καλλυντικών, με τα προϊόντα της να εξάγονται και διανέμονται σε 43 χώρες παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει, εξειδικευμένα προϊόντα θεραπειών προσώπου – σώματος, με επανειλημμένες διακρίσεις και βραβεύσεις από Γερμανικούς και Διεθνείς Οργανισμούς.

Το μέλλον είναι πάντα θέμα προέλευσης!

Η ίδρυση του Cosmetic College of Hannover το 1974, ως Επαγγελματική Σχολή Αισθητικής, αποτελούσε τον προάγγελο των μελετών και δραστηριοτήτων της Dr. Rimpler Cosmetics.

Η Dr.Rimpler GmbH ιδρύθηκε το 1986 από τον καθηγητή Prof.Dr.Manfred Rimpler και τη σύζυγό του Anita Rimpler.
Ήταν διακεκριμένος Πανεπιστημιακός καθηγητής Βιοχημείας και Κοσμετολογίας, Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης κατασκευαστών Καλλυντικών σκευασμάτων, για τον οποίο θα χρειάζονταν τόμοι ολόκληροι για να αποτιμηθεί το ερευνητικό έργο του.
Μετά την πρώτη φάση κατασκευής του νέου κτιρίου της Εταιρείας, (το οποίο περιλαμβάνει και τον τομέα Εργαστηριακών ερευνών, Παραγωγής και Αποθήκευσης) εγκαταστάθηκε στην σημερινή του θέση στο Αννόβερο και τέθηκε σε λειτουργία το 1992.

Η απόκτηση το 1997, ενός παραδοσιακού και άκρως επιτυχημένου Εμπορικού σήματος όπως της Isabelle Lancray Paris, ήταν ένα σημαντικό ορόσημο – επίτευγμα στην ιστορία της Εταιρείας.

Με μια σταθερά αυξανόμενη παραγωγή καινοτόμων καλλυντικών υψηλής ποιότητας, με αλματώδη ανάπτυξη στη Γερμανία και στο Εξωτερικό, η Eταιρεία καθοδηγείται αποκλειστικά πλέον από τον Dr. Christian Rimpler, που μαζί με τους συνεργάτες του συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία προς την επιτυχία.

Ως έμπειροι Ερευνητές και Παραγωγοί στον χώρο των σύγχρονων Καλλυντικών, έχουν κατανοήσει από χρόνια ότι η σωστή φροντίδα του δέρματος θα περιλαμβάνεται στην Υγειονομική περίθαλψη του 21ου αιώνα.
Αυτή η πρόκληση αντιμετωπίζεται καθημερινά από την Dr.Rimpler GmbH με όλο το πάθος και την Τεχνογνωσία που την διακρίνει.

Τα προϊόντα της είναι ο τέλειος συνδυασμός Φυσικών και Φαρμακευτικών συστατικών. Μέσα από την καθημερινή χρήση τους προάγονται οι έννοιες
της Ιατρικής και της καλλυντικής φροντίδας και το σημαντικότερο: μειώνεται
θεαματικά ο χρόνος θεραπείας – αποθεραπείας.

Εστίαση των προϊόντων της Εταιρείας, (τα οποία παράγονται σύμφωνα με όλα τα Πρότυπα και τους Κανόνες των Διεθνών κανονισμών), έχει ως φυσική συνέπεια να παράγονται ΄΄ιδιαίτερα΄΄ προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος , με άμεσα ορατά αποτελέσματα καθώς και την μέγιστη συμβατότητα μεταξύ συστατικών και δέρματος.

Ο Dr. Christian Rimpler, ως Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του Cosmetic Professional eV, (VCP), εκπροσωπεί ενεργά παγκοσμίως τις 50 Εταιρείες – μέλη του και φροντίζει να εκπληρώνονται καθημερινά και με συνέπεια, οι υψηλότερες απαιτήσεις των καταναλωτών.

Επιπλέον, η VCP ΄΄καλλιεργεί΄΄ με επιτυχία την επαγγελματική εικόνα του Επιστήμονα – Αισθητικού, παρέχοντάς του πληροφορίες για προϊόντα, καλλυντικές θεραπείες, αισθητική περιποίηση σώματος και προπάντων προαγωγή της Υγείας.

Η αλματώδης εξέλιξη – πορεία της Εταιρείας

Από το 2009 έως και σήμερα ο συνδυασμός δομών πρωτοποριακής Νανοτεχνολογίας, με την ταυτόχρονη χρήση εξαιρετικών φυσικών ενεργών συστατικών, οδηγεί στην επινόηση – παραγωγή κορυφαίων καλλυντικών σειρών, οι οποίες και πρωταγωνιστούν παγκοσμίως…

Το Ερευνητικό κέντρο – Εργαστήριο, στελεχώνεται αυτή τη στιγμή από 5 Χημικούς και 2 Βιοχημικούς – Κοσμετολόγους.

Υπάρχει συνεχής συνεργασία – χορηγίες με οκτώ Πανεπιστημιακά Ερευνητικά Ιδρύματα σε Ευρώπη & Αμερική, με στόχο την χορηγία υποτροφιών σε τελειόφοιτους επιλεγμένου τομέα ενδιαφέροντος, για την απόκτηση σχετικού Bachelor ή Master of Science.

Πυλώνες της επιτυχίας

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο – Κολλέγιο στο Αννόβερο, για την απόκτηση – πιστοποιημένης αναβαθμισμένης & εξειδικευμένης γνώσης, των σύγχρονων μεθόδων Αισθητικών εφαρμογών.

(συστήματα ‘’μεταφοράς’’ ενεργών συστατικών στο επιθυμητό σημείο του κυττάρου), με απόλυτα ΄΄ασφαλή΄΄ τρόπο και παράλληλη εντυπωσιακή αύξηση διαπερατότητας της κυτταρικής μεμβράνης.

UV Caps®, που είναι ο συνδυασμός πλεονεκτημάτων ενθυλακωμένων χημικών & φυσικών φίλτρων, τα οποία μπλοκάρουν αποκλειστικά την UV ακτινοβολία.

Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διακρίσεις, με βραβεύσεις στην τελευταία 12ετία, που αφορούν σε μελέτες, σε εφαρμογές και στο τελικό προϊόν.

Αναγνώριση και πιστοποίηση από διεθνείς Οργανισμούς, των πολυετών προσπαθειών Ερεύνης, σε τουλάχιστον 30 πατέντες ®.

Αποδεδειγμένη Εμπορική επιτυχία – αναγνώριση που δένει με αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις σε 43 χώρες παγκοσμίως.

Τέλος είναι η μοναδική μέχρι στιγμής Καλλυντική βιομηχανία στη Γερμανία, που έχει άδεια παρασκευής και Φαρμακευτικών σκευασμάτων (2016).