Πως να αυξάνετε διαρκώς τα κέρδη σας στα κέντρα αισθητικής;

Πως να αυξάνετε διαρκώς τα κέρδη σας στα κέντρα αισθητικής;

 

⦁ Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί το βασικότερο πρόγραμμα, καθότι περιλαμβάνει όλους τους τρόπους για να αυξάνετε διαρκώς τα κέρδη σας.
⦁ Με ποιον τρόπο κοστολογούμε μια υπηρεσία;
⦁ Τι χρειάζεται να κάνουμε για να αυξηθούν τα κέρδη; Εδώ θα αναλυθούν οι 4 κύριοι τρόποι για να αυξάνονται για πάντα τα κέρδη σας.
⦁ Ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες και πως μπορούν να τα βελτιώσουν για να πετύχουν άμεσα αποτελέσματα;


Kόστος: 240€ + ΦΠΑ
Ημερομηνία: Δευτέρα 06/06/22 16.00-20.00

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν μέσω Zoom. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να πατήσετε το link που θα σας στείλουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Επικοινωνήστε στο email zdremetsika@theadproject.gr ή στο κινητό 6971966986.

Zωή Δρεμέτσικα
Η Zωή Δρεμέτσικα είναι η ιδιοκτήτρια της διαφημιστικής και συμβουλευτικής εταιρίας, Τhe AD Project και του βραβευμένου e-shop Lifeme.gr. Είναι απόφοιτος του Athens University and Business στα Οικονομικά και την Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει σπουδάσει στο University of Austria (University of Innsbruck). Διαθέτει πολυετή καριέρα στο χώρο του Digital Marketing, έχοντας εργαστεί σε πολλές διαφημιστικές εταιρίες και ως Διευθύντρια Digital Marketing στην Aia Relate, σε ένα από τα μεγαλύτερα PR Agencies της Ελλάδας. Στο Portfolio της ανήκουν μεγάλοι πελάτες όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Όμιλος Fais Group, Όμιλος Mantis Group, TUV Austria Hellas, Ελίν και πολλές άλλες μεγάλες και μικρές εταιρίες. Επίσης, η διαφημιστική της εταιρία της έχει συνεργαστεί με πολλά κέντρα αισθητικής με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη τεχνογνωσία και κατ’ επέκταση εξειδίκευση στο χώρο της ομορφιάς. Τέλος, τα τελευταία χρόνια διδάσκει διαδικτυακό Marketing σε αρκετές Ακαδημίες στοχεύοντας στην εκπαίδευση Marketing, Social Media και στις Πωλήσεις σε Επαγγελματίες.
Share:
Top